Η συγκίνηση του «καλύτερου οικογενειακού γιατρού στον κόσμο» – «Δουλεύω χωρίς ρεπό»

Η συγκίνηση του «καλύτερου οικογενειακού γιατρού στον κόσμο» – «Δουλεύω χωρίς ρεπό»Η συγκίνηση του «καλύτερου οικογενειακού γιατρού στον κόσμο» – «Δουλεύω χωρίς ρεπό»

Έλληνας είναι ο καλύτερος οικογενειακός γιατρός του κόσμου, όπως αποφάσισε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Οικογενειακών Γιατρών.

Η συγκίνηση του «καλύτερου οικογενειακού γιατρού στον κόσμο» – «Δουλεύω χωρίς ρεπό»

Ο Ανάργυρος Μαριόλης, που προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Μάνη, μίλησε συγκινημένος στο MEGA, για τη σημαντική αυτή διάκριση, που είναι η δεύτερη στην καριέρα του, καθώς πριν από δύο χρόνια είχε αποσπάσει και το αντίστοιχο ευρωπαϊκό βραβείο.

Με δάκρυα στα μάτια ο Ανάργυρος Μαριόλης μιλά για τη διάκρισή του… Είναι ο καλύτερος οικογενειακός γιατρός του κόσμου. Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αερόπολης και διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες γιατρούς ανά τον κόσμο με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Οικογενειακών Γιατρών να τον ανεβάζει στο υψηλότερο σκαλοπάτι.

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη (13/3/2024 ) στην Αττική

Είναι μέρα συγκίνησης που ένας Έλληνας γιατρός από την εσχατιά της Ευρώπης σε ένα χωριό της Ελλάδας βραβεύτηκε.

Ο δρόμος δύσκολος όπως διηγείται αλλά με ανιδιοτέλεια και με γνώμονα τον άνθρωπο δεν το έβαλε ποτέ κάτω.

«Δουλεύω χωρίς ρεπό»

«Είμαι εδώ κάθε μέρα χωρίς ρεπό .Το μεγαλύτερο χάρισμα της πολιτείας ήταν που μου επέτρεψε να οδηγώ και το ασθενοφόρο» ανέφερε ο κ. Μαριόλης.

Έχοντας στη φαρέτρα του τη θέληση, την υπέρβαση και την αδιάληπτη προσφορά αφιερώνει το βραβείο αυτό στους ασθενείς του και στέλνει μηνύματα αλληλεγγύης.

Διαβάστε Επίσης  Προσοχή στα ΑΤΜ: Μπορούν να σας αδειάσουν τον λογαριασμό χωρίς να αγγίξουν την κάρτα – Τι να κάνετε

«Το μήνυμα μου είναι να κοιτάξουν όλοι με στοργή τον άνθρωπο» συμπλήρωσε ο κ. Μαριόλης.

Με όνειρο του να εργαστούμε όλοι επίμονα και αποφασιστικά για να ζωγραφίσουμε σε όλο τον κόσμο έναν ήλιο πιο φωτεινό, που θα απλώνει παντού τη ζεστασιά του, για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τον οικογενειακό ιατρό.

Η διάκριση του Ανάργυρου Μαριόλη, απονέμεται κάθε δύο χρόνια και πρόκειται για τιμητική διάκριση κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *