Survivor: Έξαλλος ο Βαλάντης με τον Κατσαούνη – Πήρε την Μυριέλλα σηκωτή

Μία άγρια διαμάχη θα δούμε σήμερα στο νέο επεισόδιο του Survivor, με πρωταγωνιστές τον Βαλάντη και τον Κατσαούνη για τα μάτια της Μυριέλλας. Τί ήταν εκείνο που προκάλεσε την οργή του Βαλάντη και γιατί τα έβαλε με τον αγρότη των Μαχητών; Πώς θα αντιδράσει η Μυριέλλα σε αυτήν την κοκορομαχία;

Survivor – Γιώργος Κατσαούνης: Βιογραφικό και Instagram του Greek Lover

Όλα ξεκινούν από τον αγώνα μάχης, όπου η Μυριέλλα καταρρέει στο αγώνισμα. Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας απαιτεί πολλή δύναμη και αντοχή. Η Μυριέλλα δε θα αντέξει και θα πέσει κάτω στο έδαφος. Τότε, όμως, ο Γιώργος Κατσαούνης θα τρέξει κοντά της και θα τη βγάλει σηκωτή από τον αγώνα.

Διαβάστε Επίσης  Άφησε τις πίστες, και πουλάει τυρόπιτες : Αγvώριστη σήμερα στα 51 αγαπημένη Τραγουδίστρια

Αυτό το ατύχημα της παίκτριας θα τους φέρει πιο κοντά. Ο αγρότης δεν έχασε ευκαιρία κι αμέσως έτρεξε να βοηθήσει την κοπέλα που τον έχει γοητεύσει πιο πολύ απ’ όλες. Η Μυριέλλα θα αγκαλιάσει τον Κατσαούνη και θα τον ευχαριστήσει για την βοήθειά του. Αυτό όμως φαίνεται πως θα ενοχλήσει πολύ τον Βαλάντη, ο οποίος γίνεται έξαλλος με το φλερτ του Κατσαούνη.

 

«Εδώ δεν ήρθαμε να παντρευτούμε. Έξω από το παιχνίδι κάντε ό,τι θέλετε», θα πει όλο νεύρα ο Βαλάντης. Ο Κατσαούνης, όμως, δεν μασάει και φωνάζει «Άντε που μου κάνεις τσαμπουκά ρε, τώρα». Ο Βαλάντης θα συνεχίσει όμως την επίθεση και θα φωνάξει όλο νεύρα «Δεν σε βλέπω φίλε».

Διαβάστε Επίσης  Διασωληνωμένος στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Τι συνέβη

Η Αθηνά που είναι δίπλα στον Βαλάντη θα προσπαθήσει να τον ηρεμήσει. Ο τραγουδιστής όμως είναι αμετάκλητος. Μάλιστα στο Συμβούλιο του Νησιού θα αποκαλύψει ότι η Μυριέλλα εξέφρασε την επιθυμία να αλλάξει ομάδα και να πάει στους Μαχητές. Αυτό, όμως, τη βρίσκει έκπληκτη, αφού πιθανώς να μην αναφέρθηκε κάτι τέτοιο.

Ο Βαλάντης έχει ξεκινήσει νέο πόλεμο με τον Κατσαούνη για τα μάτια της Μυριέλλας στο Survivor. Η συνέχεια επί της οθόνης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *