Survivor – Γιώργος Κατσαούνης: Βιογραφικό και Instagram του Greek Lover

Survivor – Γιώργος Κατσαούνης: Βιογραφικό και Instagram του Greek LoverΤο ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε πολύ δυναμικά κι οι παίκτες ήδη έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Διάσημοι και Μαχητές ταξίδεψαν από την Ελλάδα ως τον Άγιο Δομίνικο για να ξεπεράσουν τα όριά τους και να ζήσουν το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης. Ένας μαχητής του Survivor όμως έχει κλέψει ήδη τις εντυπώσεις των τηλεθεατών και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Κατσαούνη, τον greek lover της καρδιάς μας. Γιατί έχει κερδίσει όμως τόσο τους τηλεθεατές;

Το επάγγελμα, τα χόμπι και οι αδυναμίες


Ο Γιώργος Κατσαούνης γεννήθηκε το 1994 και ζει στα Φάρσαλα της Λάρισας. Το επάγγελμα του είναι αγρότης και καλλιεργεί λαχανικά και όσπρια. Μερικά από τα χόμπι του είναι η πυγμαχία και οι αγώνες δρόμου με μηχανές. Είναι αθλητικός, δραστήριος και του αρέσει η επιβίωση σε αντίξοες συνθήκες. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ ευγενής, αλλά και παρορμητικός και αντιδραστικός. Μέχρι στιγμής, έχουμε ήδη δει αυτά τα χαρακτηριστικά του, αφού ήδη έχει έρθει σε έντονη ρήξη με άλλους παίκτες.

Διαβάστε Επίσης  Βερόνικα Αργέντζη: Έπρεπε από πολύ νωρίς να παλέψω

Είναι ένα λαϊκό παιδί από την επαρχία με μεγάλη καρδιά. Ιδιαίτερη αδυναμία του η Μυριέλλα Κουρεντή, την οποία διεκδικεί θανάσιμα. Ένα ανελέητο παιχνίδι φλερτ λαμβάνει μέρος καθημερινά δείχνοντας τη συμπάθειά του προς το πρόσωπο της ηθοποιού, την οποία έχει γοητεύσει ιδιαίτερα.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, ένας από τους ανθρώπους που θα του λείψουν όσο θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο είναι η… γιαγιά του! Κατά τα άλλα δηλώνει single και… ωραίος! Αν κερδίσει το χρηματικό έπαθλο θα το επενδύσει στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί.

Το Instagram του αγρότη

Survivor – Γιώργος Κατσαούνης: Βιογραφικό και Instagram του Greek Lover

Το Instagram προφίλ του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor είναι ένα μυστήριο. Ένα είναι το προφίλ που φαίνεται να είναι το προσωπικό του κι έχει το όνομα: @giorgoskatsaounisofficial. Μέχρι στιγμής μετράει πάνω από 3.000 ακόλουθους, αλλά όσο παραμένει στο ριάλιτι, αυτός ο αριθμός θα αυξάνεται. Δεν διαθέτει κάποια ανάρτηση ακόμα, αλλά αυτό θα αλλάξει μόλις βγει από το παιχνίδι.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Ο Ανδρέας Γεωργίου με τον ανιψιό του στα γυρίσματα

Βέβαια, πιθανώς να μην γίνει σύντομα αυτό, αφού έχει κερδίσει τόσο το κοινό όσο και τους συμπαίκτες του. Έτσι, μειώνονται οι πιθανότητες να ψηφιστεί προς αποχώρηση. Μάλιστα, ήδη έχουν δημιουργηθεί πολλά προφίλ τα οποία έχουν ως σκοπό να στηρίξουν τον παίκτη. Πολλά προφίλ fanpage αποθεώνουν τον παίκτη ανεβάζοντας στιγμιότυπα από την πορεία του στο ριάλιτι. Ο Γιώργος Κατσαούνης φαίνεται πως πρωταγωνιστεί ήδη στο φετινό Survivor ανεβάζοντας πολύ υψηλά τον πήχη.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *