Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μαθαίνει για Ιάκωβο και Αθηνά – «Ντροπή σου»

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μαθαίνει για Ιάκωβο και Αθηνά – «Ντροπή σου»Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μαθαίνει για Ιάκωβο και Αθηνά – «Ντροπή σου»

Έξαλλος θα γίνει ο Λυκούργος, όταν μάθει πως ο φίλος του ο Ιάκωβος και η Αθηνά έχουν συνάψει μία ιδιαίτερη σχέση, στην γη της ελιάς. Ο Ιάκωβος, αρκετά γοητευμένος από την ηρωίδα αυτή, κάνει τα πάντα για να περνάει χρόνο μαζί της.

Την πλησιάζει διαρκώς, μιλάει μαζί της, δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από την παρουσία της. Η Αθηνά, από την άλλη πλευρά, προσπαθεί να κρατά τις αποστάσεις, κατανοεί, όμως και η ίδια πως είναι εντυπωσιασμένη από τον Βρεττάκο.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά μαθαίνει την αλήθεια για τον Στέφανο – Ιάσωνας και Άρης δραπετεύουν από τον απαγωγέα

Ο Ιάκωβος την πλησιάζει, πλέον, ανοιχτά και της δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Είναι φανερά ερωτευμένος μαζί της και κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά της. Μάλιστα, δέχεται να την βοηθήσει με την περιουσία του Ιπποκράτη και τον αγώνα της κατά του Ισίδωρου.

Έξαλλος ο Λυκούργος

Ο Λυκούργος δε γνωρίζει πως ο Ιάκωβος τρέφει τέτοια αισθήματα για την Αθηνά, στην γη της ελιάς. Θεωρεί πως απλώς υπάρχει μία ιδιαίτερη χημεία και ως εκεί. Ο Ιάκωβος έρχεται να τα ανατρέψει όλα, μιλώντας στον καλύτερό του φίλο για το πως αισθάνεται. Του εξομολογείται πως είναι ερωτευμένος με την Αθηνά και πως θέλει να είναι συνεχώς κοντά της.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες: Τέλος για την σειρά του ΣΚΑΙ – Ολοκληρώνεται πρόωρα

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μαθαίνει για Ιάκωβο και Αθηνά – «Ντροπή σου»

Ο Λυκούργος πέφτει από τα σύννεφα! Ξεσπάει και του φωνάζει πως αυτό που πάει να κάνει είναι λάθος και πως είναι η γυναίκα του αδελφού του, που δεν είναι πια στη ζωή! Του ζητάει να σταματήσει αυτές τις σκέψεις, γιατί δε θα του βγουν σε καλό.

Άλλωστε, ο Λυκούργος συνεχίζει να κρατάει μικρό καλάθι με την Αθηνά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *