Η Γη της Ελιάς: Τι θα συμβεί με τον Στέφανο και την Μυρτάλη;

Η Γη της Ελιάς: Τι θα συμβεί με τον Στέφανο και την Μυρτάλη;

Τρέχουν οι εξελίξεις στη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς», με το ζεύγος Μυρτάλη – Στέφανος να βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

                   Η Γη της Ελιάς: Τι θα συμβεί με τον Στέφανο και την Μυρτάλη;

Η σχέση του ζευγαριού θα περάσει – όπως θα δούμε στη συνέχεια- άλλη μια κρίση, με την Αρετή να βάζει και πάλι το χεράκι της. Η τελευταία εκμεταλλεύεται την αδυναμία που της έχει ο Στέφανος και δείχνει να αρχίζει να τον επηρεάζει σε αρκετά θέματα.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Γιάννης Βασιλώττος ως φτωχό και λαϊκό παιδί

Ο Στέφανος υπεραγαπά τη μητέρα του και δεν το κρύβει. Ειδικά μάλιστα μετά το ατύχημα της βρίσκεται συνεχώς στο πλάϊ της σε σημείο μάλιστα να παραμελεί την Μυρτάλη.

Η Αρετή ρίχνει λάδι στη φωτιά

Η Γη της Ελιάς: Τι θα συμβεί με τον Στέφανο και την Μυρτάλη;Δεν είναι λίγες οι φορές -στη συνέχεια- που ο Στέφανος θα ακυρώσει κάποιες εξόδους του με τη Μυρτάλη προκειμένου να μην αφήσει μόνη την Αρετή. Η Μυρτάλη δείχνει να κουράζεται με όλο αυτό το σκηνικό. Και ως επακόλουθο της κούρασης αυτής είναι και οι τσακωμοί – καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Για πρώτη φορά έξαλλος ο παπά Μιχάλης

Η Αρετή από τη πλευρά της φροντίζει κάθε τόσο να ρίχνει λάδι στη φωτιά προσπαθώντας με τον τρόπο της να πείσει το Στέφανο να μην παντρευτεί τη Μυρτάλη. Ο Στέφανος αντιδρά κάποιες φορές στις παρατηρήσεις της Αρετής και άλλες πάλι κάνει πίσω καθώς δεν θέλει να κακοκαρδίσει την αγαπημένη του μητέρα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *