Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα καταρρέει στο σημείο που πέθανε ο Πετρής

Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα καταρρέει στο σημείο που πέθανε ο Πετρής

Μία σκηνή που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές. Ένα γεγονός που θα μείνει για πάντα ανεξίτηλο στη μνήμη των πρωταγωνιστών.. Η Μαρίνα επισκέπτεται το σημείο που πέθανε ο Πετρής και καταρρέει, στη σειρά Σασμός.

Πηγαίνει στα χωράφια τους, στον δρόμο όπου χύθηκε το αίμα του παιδιού της. Η εικόνα που αντικρίζει είναι σοκαριστική. Ο γιος της ξεψύχησε στο δρόμο, από τα χέρια του Σταματάκη. Το αίμα του βρίσκεται ακόμη στο έδαφος.

Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα καταρρέει στο σημείο που πέθανε ο Πετρής

Η μάνα αυτή θρηνεί για τον άδικο χαμό του. Ένας σπαραγμός δυνατός θα βγει από την Μαρίνα, όταν λυγίσει μπροστά στο σημείο που χάθηκε ο αγαπημένος της Πετρής, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Νεκρός ο Αστέρης - Τα πάνω κάτω στον Σασμό!

Ο Αστέρης και ο Πετρής στη σειρά Σασμός
Οι αρχές συνεχίζουν τις επισκέψεις τους στον τόπο αυτόν, ψάχνοντας να βρουν τα γυναικεία αποτυπώματα. Σύντομα θα ανακαλύψουν πως ανήκουν στη Σεμίνα και θα της ζητήσουν να επιστρέψει στην Κρήτη για κατάθεση.

Η ηρωίδα θα μιλήσει για τα γεγονότα, για το πως ακριβώς χάθηκε ο Πέτρος Βρουλάκης, για την μάχη που έγινε ανάμεσα σε εκείνον και στον Αστέρη. Ο Σταματάκης είναι ένα βήμα κοντά στην αθώωση, με την αλήθεια να έρχεται επιτέλους στο φως: Δε σκότωσε εσκεμμένα τον Πέτρο, όλα έγιναν από ένα τεράστιο λάθος…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πιάνει στα πράσα τον Φίλιππο με την Αριάδνη

Όπως και να έχει, η αλήθεια αυτή δε θα μεταπείσει την Αργυρώ. Μαζί με την Μαρίνα, θα εγκαταλείψουν την Κρήτη, αναζητώντας σε άλλον τόπο παρηγοριά για το κακό που τις βρήκε…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *