Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Μάνος – Στα μαχαίρια με την οικογένεια του

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Μάνος – Στα μαχαίρια με την οικογένεια τουΗ Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Μάνος – Στα μαχαίρια με την οικογένεια του

Η Ιουλία κι ο Ιάκωβος συμμαχούν για να μιλήσουν στο Μάνο για την Αντιγόνη στη «Γη της Ελιάς» με καταστροφικές όμως συνέπειες. Ο Μάνος είναι απτόητος και δεν πρόκειται ποτέ να την αναγνωρίσει σαν αδερφή του. Οι τρεις τους έρχονται σε έντονη ρήξη και βαριές κουβέντες εκτοξεύονται από το στόμα του ενός στον άλλον.

Η Ιουλία προσπαθεί να κρατήσει την ηρεμία της, αλλά ο Μάνος χάνει την ψυχραιμία του κι αρχίζει να ωρύεται χτυπώντας το τραπέζι. «Βρεττάκος είμαι και θα παραμείνω μόνο εγώ». Τότε, όμως, ο Ιάκωβος βγαίνει εκτός εαυτού και δεν δέχεται τέτοια συμπεριφορά από τον ανιψιό του.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 5, 6

«Βρεττάκου είναι κι αυτή, σ’αρέσει δε σ’αρέσει», φωνάζει και γίνεται έξω φρενών. Τα αίματα έχουν ανάψει κι ο Μάνος τους ξεκαθαρίζει ότι εάν θέλουν να έχουν καλές σχέσεις να μην αναφερθούν ποτέ ξανά σε αυτό το θέμα.

Η οργή του Μάνου για τις πράξεις του πατέρα του είναι ξεκάθαρη. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο Ισίδωρος απάτησε τη μητέρα του. Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν μπορεί να δει την Αντιγόνη σαν αδερφή του. «Για μένα είναι μία ξένη, που μου υπενθυμίζει καθημερινά το πόσο ανεύθυνος υπήρξε ο πατέρας μας», τονίζει μην κρύβοντας τον εκνευρισμό του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία χωρίζει οριστικά τον Άλκη

Όσον κι αν προσπάθησαν ο Ιάκωβος κι η Ιουλία να του αλλάξουν γνώμη, ο Μάνος δεν δέχεται από κουβέντες στη «Γη της Ελιάς» κι έχει ήδη πάρει την απόφασή του!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *