Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ακυρώνει τον γάμο της για την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ακυρώνει τον γάμο της για την ΑσημίναΆγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ακυρώνει τον γάμο της για την Ασημίνα

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Εκεί που όλοι οι fans της σειράς πήραν μία βαθιά ανάσα ανακούφισης για το αγαπημένο αυτό ζευγάρι, τα νέα επεισόδια δείχνουν πως τίποτα δε θα είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Η Δρόσω ακυρώνει τον γάμο της με τον Κωνσταντή, ύστερα από μία συζήτηση που θα έχει με την αδελφή της την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες.

Δεν είναι τυχαίο που την ίδια στιγμή της πρότασης γάμου, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αντάλλαξαν ένα φιλί καυτό, μετά από καιρό! Αυτό απέδειξε πως η πληγή αυτή του έρωτα δεν έκλεισε ποτέ…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική λέει “όχι” στην πρόταση γάμου του Μαθιού

Η Ασημίνα θα δείξει ιδιαίτερα προβληματισμένη στα νέα επεισόδια της σειράς. Ο Νικηφόρος είναι κομμάτι της. Η ίδια είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του και δεν μπορεί να το αρνείται άλλο, ούτε να το κρύβει. Το δίλημμα αυτό θα γίνει ορατό στις αδελφές της, με την Δρόσω να κάνει πίσω.

Βλέποντας την Ασημίνα ακόμη ερωτευμένη με τον πρώην σύζυγό της, η Δρόσω παίρνει μία δύσκολη απόφαση, στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, μετά από μία έντονη συζήτηση που θα έχουν οι δυο τους, ο γάμος της θα ακυρωθεί… Όλα αυτά με δική της πρωτοβουλία, καθώς η Ασημίνα ποτέ δε θα της ζητούσε κάτι τέτοιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 29/1 – 3/2

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ακυρώνει τον γάμο της για την Ασημίνα

Η σκληρή αποκάλυψη

Ο κυριότερος λόγος που ο γάμος αυτός θα ακυρωθεί, δε θα είναι μόνο ο Νικηφόρος και η Ασημίνα. Η Δρόσω θα μάθει πολύ σύντομα την παράνομη σχέση του Κωνσταντή και της Ζωής, με αποτέλεσμα να απογοητευτεί.

Η ίδια δεν ξέρει εάν θα μπορέσει να δεχτεί ένα ακόμη ψέμα. Άλλωστε, η σχέση τους την τελευταία φορά διαλύθηκε, ακριβώς επειδή οι αποκαλύψεις του παρελθόντος ήταν ασήκωτες για το ζευγάρι.

Ο Κωνσταντής θα σταθεί απέναντί της, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Η Δρόσω έχει φτάσει στα όριά της και ανατρέπει τα πάντα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *