Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με τη διαθήκη

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με τη διαθήκηΗ Γη της Ελιάς: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με τη διαθήκη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικές καθώς Έρχεται μεγάλη ανατροπή με τη διαθήκη

Ανατροπή στο θέμα της διαθήκης! Το Εφετείο ορίζει δικάσιμο για τη διαθήκη. Η Μυρτάλη χαίρεται, ενώ ο Ισίδωρος φοβάται πως θα τα χάσει όλα.

Στην εκπομπή του Mega πάμε Δανάη έδωσαν και σήμερα το καθιερωμένο spoiler της ημέρας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πέτα το νυφικό και πάμε να φύγουμε»

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με τη διαθήκηΗ ιστορία με την υπόθεση της διαθήκης φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος της. Το Εφετείο ορίζει δικάσιμο για τη διαθήκη σε ένα μήνα και η Μυρτάλη είναι πολύ χαρούμενη γιατί θεωρεί πως αυτή τη φορά θα δικαιωθεί. Την ίδια ώρα όμως ο Ισίδωρος τρέμει, γιατί φοβάται πως θα χάσει όλη την περιουσία και αυτή θα περάσει στην ανιψιά του τη Μυρτάλη.

Ο Ισίδωρος δεν θα το αφήσει ετσi…. Κάτι θα σκαρώσει πάλι. Θα πετύχει το στόχο του να ξεγλιστρήσει άλλη μια φορά ή αυτή τη φορά τον περιμένει η τιμωρία και η δικαίωση για την Μυρτάλη;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης ξεφτιλίζει και την Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με τη διαθήκηΤο μόνο σίγουρό είναι πως θα ανατραπούν, όλες οι ισορροπίες στην οικογένεια των Βρεττάκων. Τίποτα μετά την απόφαση του εφετείου δεν θα είναι το ίδιο.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση