Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία ξεκινάει τις απειλές στον Στάθη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία ξεκινάει τις απειλές στον ΣτάθηΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία ξεκινάει τις απειλές στον Στάθη

Ασταμάτητος είναι ο Στάθης στην γη της ελιάς, με την Ιουλία να ξεκινάει τις απειλές. Θέλοντας να την πείσει να γυρίσει κοντά του, ο Στάθης της τηλεφωνεί ξανά και ξανά, ζητώντας της μία ευκαιρία.

Εκείνη, φανερά ενοχλημένη πλέον, ξεκινάει τις απειλές. Αισθάνεται ένα τεράστιο κενό μέσα της, παρόλο που προσπαθεί να δεθεί με τον Γιώργη Κουράκο. Εκείνος παραμένει γλυκός και τρυφερός απέναντί της.

Μόλις την δει να μιλάει στο τηλέφωνο, θα την ρωτήσει ποιος ήταν. Η Ιουλία, αν και στην αρχή θα απαντήσει ψέματα πως ήταν ο Ισίδωρος, στη συνέχεια θα παραδεχτεί την αλήθεια, θέλοντας να στηρίξει την σχέση αυτή στην ειλικρίνεια. Εκείνος, θα το εκτιμήσει και θα την πάρει αγκαλιά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μια ανάσα από τον θάνατο

Οι απειλές στον Στάθη

Ο Στάθης επιμένει στα τηλέφωνα, με την Ιουλία να ξεκινάει τις απειλές πως θα αλλάξει αριθμό, στην γη της ελιάς. Του κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα και φανερά εκνευρισμένη, πέφτει στην αγκαλιά του Κουράκου.

Οι ετοιμασίες του γάμου ξεκινούν, με τον αστυνόμο να είναι φανερά ενθουσιασμένος. Η Ιουλία προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την κατάσταση, με τεράστια δυσκολία. Μέσα της σκέφτεται ακόμα τον μεγάλο έρωτα της ζωής της.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Αλεξάνδρα και Γιωργίκης είναι αδέρφια και μαθεύεται

Στο μεταξύ, ο Στάθης ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο, με την Αρετή να φτάνει την κατάσταση στα άκρα. Δε θέλει να χάσει τον σύζυγό της από το πλευρό της και κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *