Η Γη Της Ελιάς: Ιάκωβος Και Ισίδωρος Στα Μαχαίρια – Τσακωμός Πριν Την Εκκλησία

Η Γη Της Ελιάς: Ιάκωβος Και Ισίδωρος Στα Μαχαίρια – Τσακωμός Πριν Την ΕκκλησίαΗ Γη Της Ελιάς: Ιάκωβος Και Ισίδωρος Στα Μαχαίρια – Τσακωμός Πριν Την Εκκλησία

 

Η Γη της Ελιάς: Στα μαχαίρια ο Ιάκωβος και ο Ισίδωρος, στην γη της ελιάς.

Οι δύο πρωταγωνιστές θα πιαστούν στα χέρια για χάρη της αδελφής τους. Μάλιστα, ο Ισίδωρος δε θα διστάσει να δώσει τελεσίγραφο στην Ιουλία, προβληματίζοντας αρκετά την πρωταγωνίστρια.

 

Η Γη της Ελιάς: Ιάκωβος και Ισίδωρος στα μαχαίρια – Τσακωμός πριν την εκκλησία

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ποιος θα την συνοδεύσει στην εκκλησία. Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο, με την Ιουλία και τον Γιώργη να μπαίνουν στην τελική ευθεία. Η επιλογή του νυφικού και της εκκλησίας έχουν γίνει από το ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μεγάλος Καυγάς Ζωής – Αιμιλίας Και Τα Αποτελέσματα

Μένει να δουν ποιος θα συνοδεύσει τη νύφη στην εκκλησία.

Ο Ισίδωρος ζηλεύει αρκετά τον αδελφό του.

Δεν αντέχει στην ιδέα πως η Ιουλία έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ιάκωβο. Μάλιστα, διχάζεται σχετικά με το ποιος θα την συνοδεύσει στην εκκλησία.

 

Όλοι περίμεναν τον γάμο της μικρής τους αδελφής πως και πως. Η Ιουλία θέλει να συνοδευτεί και από τους δύο, με τον Ισίδωρο να ξεσπάει!

Δε θέλει με τίποτα να σταθεί δίπλα στον Ιάκωβο.

 

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λέει όχι στην πρόταση γάμου του Κουράκου

Ο ένας κατηγορεί τον άλλον για τον χαμένο θησαυρό και επικρατεί μία τεράστια σύγχυση μεταξύ τους. Η

Ιουλία στενοχωριέται πολύ που τα αδέλφια της είναι στα μαχαίρια και τρέχει στον Ιάκωβο -που είναι πιο λογικός- να ζητήσει βοήθεια.

Εκείνος τη συμβουλεύει να κάνει πίσω, αφήνοντας τον αδελφό του να την συνοδεύσει. Ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος χαλούν τη διάθεση της Ιουλίας, λίγο πριν εκείνη παντρευτεί, στην γη της ελιάς.

Ποιος θα την συνοδεύσει τελικά;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση