Σασμός: Νέες ανατροπές με την Αργυρώ

Σασμός: Νέες ανατροπές με την ΑργυρώΣασμός: Νέες ανατροπές με την Αργυρώ

 

Σασμός: Η Αργυρώ βρίσκεται στο στόχαστρο της αστυνομίας καθώς ο αστυνόμος ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της, που αφορά το ψεύτικο άλλοθι που έδωσε στον Πετρή την ημέρα της δολοφονίας.

 

Σασμός: Νέες ανατροπές με την Αργυρώ

Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα, η οποία ζητάει λίγο χρόνο προκειμένου να του δώσει την τελική της απάντηση.

Ο αστυνόμος με την σειρά του της λέει πως θέλει να γίνει αυτός ο γάμος μόνο στην περίπτωση που δεχθούν κάτι τέτοιο και τα παιδιά της

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τραγική φιγούρα η Θάλεια στο σπίτι του Στάθη

ότε η Μαρίνα αποφασίζει να μιλήσει άμεσα με την Αργυρώ και τον Πετρή, όμως ο δεύτερος έχει αντιρρήσεις για αυτόν τον γάμο, μη μπορώντας να δεχθεί πως ένας άλλος άντρας θα μπει στο σπίτι τους.

 

Δεν αναμένεται όμως να επιμείνει σε αυτή του τη σκέψη και εν τέλει δέχεται τον γάμο καθώς πιστεύει πως η μητέρα του αξίζει να είναι χαρούμενη.

 

Αυτό όμως θα φέρει και εξελίξεις γύρω από το θέμα της δολοφονίας, καθώς όπως διαβάσατε παραπάνω, ο Αντώνης θα μάθει για το ψεύτικο άλλοθι και θα γίνει έξαλλος και με την Μαρίνα που του απέκρυψε μια τόσο σημαντική πληροφορία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 29/1 – 3/2

Βέβαια, αυτό που μένει να φανεί είναι εάν ο αστυνόμος σκέφτεται να δράσει τιμωρητικά προς τα δύο παιδιά της Μαρίνας ή αν θα αποφασίσει να βάλει στην άκρη τα όσα έγιναν για το καλό του γάμου του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *