Ο Παράδεισος των κυριών: Ο «Παράδεισος» στα χέρια του Πάρη

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο νέος ιδιοκτήτης του «Παραδείσου των Κυριών», ο Αποστόλης Βασιλείου, περνάει την πόρτα του καταστήματος την πιο δύσκολη στιγμή

Ο Παράδεισος των κυριών: Η αποκάλυψη τον οδηγεί στην αυτοκαταστροφή

Φανερή είναι η ανησυχία των υπαλλήλων, καθώς φοβούνται ότι θα βρεθούν χωρίς δουλειά. Η Γεωργία, συντετριμμένη μετά τον χωρισμό της με τον Άγη, γυρίζει στους δρόμους σε κακή ψυχολογική κατάστασή, πέφτει πάνω σε ένα αυτοκίνητο και τραυματίζεται. Μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κρίνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία της.

Μόλις ενημερώνεται η οικογένειά της για το δυσάρεστο συμβάν, η κατάστασή βγαίνει εκτός ελέγχου, καθώς θεωρούν υπεύθυνη την οικογένειά Μπουραντά. Ο Μάρκος είναι πλέον αποφασισμένος να εκδικηθεί για όλα όσα πέρασαν εξαιτίας των Μπουραντάδων.

Η παγίδα της Λιζέτας να παρουσιάσει στον Ντίνο την Ειρηνούλα σαν δικό του παιδί συνεχίζεται μεθοδικά. Ήδη έχει επισκεφτεί την Βικτώρια στο βρεφοκομείο για να μάθει την διαδικασία υιοθέτησης. Όμως η Βικτώρια έχει τα δικά της σχέδια για εκείνη και της ζητά να της γνωρίσει τον υποψήφιο πατέρα της μικρής, γεγονός που δυσκολεύει το σχέδιο της Λιζέτας.

Ο Πάρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας που περνάει τη μέρα του μαζί με την Αμαλία, πιστεύοντας πως ο γάμος τους οδεύει σε καλό δρόμο και τα προβλήματα που είχε εκείνη αρχίζουν να λύνονται.

Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος περνάει μία από της πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του, καθώς η Λιζέτα τον βομβαρδίζει μεθοδικά. Η πρώην γυναίκα του, που οραματίζεται να αρπάξει την περιουσία του, δεν ξέρει πως ο «Παράδεισος» έχει ήδη περάσει στα χέρια της οικογένειάς Βασιλείου.

Η Μιράντα προσπαθεί να διαχειριστεί με ψυχραιμία όσα συμβαίνουν και κάνει τα πάντα για να στηρίξει το μαγαζί. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο «Παράδεισος» θα γινόταν μήλον της Έριδος στην οικεία Βασιλείου…

Κι ενώ πατέρας και γιος τσακώνονται για το τι πρόκειται να συμβεί, η Όλγα και ο Σωτήρης αρχίζουν να ρίχνουν θεμέλια σε μια σχέση εμπιστοσύνης και μάλιστα εκείνος της εκμυστηρεύεται γεγονότα της προσωπικής του ζωής.

Ο Άγης ανακαλύπτει ότι ναι μεν είναι γιος του Χριστόφορου Μπουραντά, αλλά βιολογική του μητέρα είναι η θεία του η Βικτώρια. Κανείς στην οικογένειά δεν μπορεί να διαχειριστεί την εξέλιξη αυτή. Μόνο που τον νεαρό η αποκάλυψη τον οδηγεί στην αυτοκαταστροφή.

Εξαφανίζεται με το αυτοκίνητο του, χωρίς να δώσει κανένα σημείο ζωής. Η Βικτώρια είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση, ενώ ο Χριστόφορος δείχνει να τον απασχολούν άλλα θέματα.

Φτάνει η μέρα που ο «Παράδεισος των Κυριών» θα βάλει λουκέτο και ο Ντίνο έχει γίνει έρμαιο της μοίρας του. Στο σπίτι των Βασιλείου η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι συγκρούσεις μεταξύ τους συνεχίζονται και φέρνουν ανεπανόρθωτες συνέπειες.

Ο Αποστόλης διαφωνεί με τις επιλογές της Όλγας και ξεσπά έντονος καυγάς, ενώ την ίδια ώρα η Αμαλία προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να πάρει μια απόφαση, η οποία στην πορεία θα ταράξει για τα καλά τις ισορροπίες στην οικογένειά του.

Ο Πάρης τελικά δεν της χαλάει χατίρι, κρατάει ζωντανό τον «Παράδεισο», αναλαμβάνοντας την διεύθυνση του καταστήματος και μάλιστα έχοντας δίπλα του και την μητέρα του.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *