Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει σκληρό δίλημμα στην Ιουλία

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει σκληρό δίλημμα στην Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει σκληρό δίλημμα στην Ιουλία

 

Η Γη της Ελιάς:Οι εξέλιξεις στα επόμενα επεισόδια είναι πολλές καθώς ο Ισίδωρος βάζει σκληρό δίλημμα στην Ιουλία. Τι θα αποφασίσει;

Ο Ισίδωρος Βρεττάκος είναι ένας ιδιαίτερος σκληρός, αυστηρός, άκαμπτος χαρακτήρας .

Eπιδιώκει πάντοτε να περνάει αυτό που θέλει εκείνος είτε αφορά τη δική του ζωή, είτε άλλων μελών της οικογένειας του. Περισσότερο του μονάκριβου γιου του Μάνου και της αδερφής του της Ιουλίας .

Τελευταία όμως, ο Μάνος και η Ιουλία έχουν αρχίσει να βάζουν στον Ισίδωρο όρια, σχετικά με το μέχρι που του επιτρέπεται να παρεμβαίνει .

Αυτό γιατί έχουν κουραστεί να υπακούουν στους κανόνες ηθικής του.

Οπως θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς έχει η Γη της ελιάς και σύμφωνα με το περιοδικό TV o clock, ο Ισίδωρος,προσπαθεί να συνεφέρει τον γιο του, επισημαίνοντας πως όλα τα κάνει για δικό του καλό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Το Ζευγάρι Που Θα Δει Αίσιο Τέλος

Όσον αφορά την αδερφή του την Ιουλία,είναι πεπεισμένος ότι πίσω από αυτή τη μεταστροφή στη συμπεριφορά της, κρύβεται ο αδερφός του ο Ιάκωβος. Και αυτό γιατί, από την πρώτη μέρα που επέστρεψε στη Μάνη, περνάει περισσότερο χρόνο μαζί του.

 

Ο Ισίδωρος βάζει σκληρό δίλημμα στην Ιουλία

Εκείνη όμως μία φορά του απαντάει σκληρά. Του επισημαίνει ότι ο Ιάκωβος, δεν φέρει καμία ευθύνη παρά μόνο η δική του συμπεριφορά για όσα επιβάλλει, προκειμένου να μη μιλάει για αυτούς ο κόσμος.

Τότε ο Ισίδωρος, με αφορμή τον επικείμενο γάμο της με τον αστυνόμο Κουράκο, αποφασίζει να τις θέσει ένα σκληρό δίλημμα .

Αυτό έχει να κάνει με το ποιος από τους δύο, Θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία . Εκείνος ή ο Ιάκωβος . Η Ιουλία έρχεται σε δύσκολη θέση και του εξηγεί ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό .

Διαβάστε Επίσης  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ένας νέος μάρτυρας ξαναβάζει τον Στάθη στο κάδρο των υπόπτων για το διπλό φονικό

Δεν μπορεί και δεν θέλει να επιλέξει ανάμεσα στα δύο αδέρφια της.

Η επιθυμία της και αυτό που θα γίνει , είναι Να τη συνοδεύσουν και να την παραδώσουν στον Γιώργη και οι δύο . Ο Ισίδωρος όμως δεν πτοείται και επιμένει στο δίλημμα. Μέχρι που κάνει έξω φρενών την αδερφή του.

Στη συνέχεια η Ιουλία φεύγει από το σπίτι και συναντάει τον Ιάκωβο, στον οποίο εκμυστηρεύεται το σκληρό δίλημμα που της έθεσε ο αδερφός τους, ζητώντας του να κάνει ότι χρειάζεται, για να μην τη στεναχωρήσει την ημέρα του γάμου.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση