Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαρίνα Στο Επίκεντρο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαρίνα Στο Επίκεντρο

Η Γη της Ελιάς spoiler: Κι όμως, ο έρωτας αυτός δε χάθηκε. Ο Μάνος και η Μαρίνα είναι ξανά μαζί, στην γη της ελιάς, μόνο που ο Μάνος έχει ως στόχο του την εκδίκηση. Δε θέλει να βλάψει την αγαπημένη του σύντροφο, αλλά τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος ξεπέρασε κάθε όριο.

                   Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαρίνα στο επίκεντρο

Ο Ισίδωρος αποφάσισε να σπάσει την περιουσία του στα δύο, μεταβιβάζοντας το 50% στην Αντιγόνη. Το νέο αυτό έπεσε σαν κεραυνός στους Βρεττάκους, με αποτέλεσμα ο Μάνος να ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος καταστρέφει οικονομικά τους Σταματάκηδες

Πατέρας και γιος θα έρθουν σε μία πολύ μεγάλη σύγκρουση, με ολέθριες συνέπειες. Ο Μάνος θέλει να ισοπεδώσει τον πατέρα του, να τον κάνει να αναθεωρήσει αυτό που έκανε, να τον εξοργίσει, φτάνοντάς τον στα άκρα…

Για να καταφέρει ο Μάνος να πάρει την εκδίκηση που θέλει, χρησιμοποιεί την Μαρίνα στην γη της ελιάς. Της ανακοινώνει πως, πλέον, μπορούν να ζήσουν τον έρωτά τους, πως δε τον νοιάζει πια ο πατέρας του, πως είναι ελεύθεροι!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες: Ο Ζάχος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και εκδικείται

Η Μαρίνα, ευτυχισμένη που ο σύζυγός της άλλαξε -επιτέλους- γνώμη, τον αγκαλιάζει ξανά και πετάει στα σύννεφα. Ο Μάνος, εσκεμμένα, κυκλοφορεί μαζί της δημόσια, “φωνάζοντας” τη σχέση αυτή παντού.

Ο Ισίδωρος ενημερώνεται για αυτή την κατάσταση και τρέχει αμέσως στον γιο του. Του φωνάζει να σοβαρευτεί και να μαζευτεί, διότι γελοιοποιεί την οικογένειά τους. Ο Μάνος θέλει να τον φτάσει στα όριά του, με αποτέλεσμα να αδιαφορεί! Παίρνει την Μαρίνα από το χέρι και διαδίδει παντού πως είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της. Ο Ισίδωρος φτάνει κοντά στην τρέλα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *