Η γη της ελιάς: Χάιδω και Αρετή ορμάνε η μια στην άλλη!

Η γη της ελιάς: Χάιδω και Αρετή ορμάνε η μια στην άλλη!Η γη της ελιάς: Χάιδω και Αρετή ορμάνε η μια στην άλλη!
Στα προσεχή επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε την Αρετή και την Χάιδω να αρπάζονται στη μέση του δρόμου και λίγο πριν να πιαστούν στα χέρια, εμφανίζεται ο Λυκούργος και τις χωρίζει. Το epeisodia.gr έχει τους διαλόγους και όλο το ρεπορτάζ…

Στη Μάνη, ένας γάμος είναι προ των πυλών αφού η Ιουλία ετοιμάζεται να αφήσει οριστικά πίσω της το παρελθόν και να παντρευτεί τον Κουράκο, όμως παράλληλα αντιμετωπίζει ένα σωρό προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Ένα από αυτά είναι και η συμπεριφορά του Ισίδωρου, ο οποίος, εκνευρισμένος με τον αδελφό του, τον Ιάκωβο, την πιέζει να διαλέξει ποιος από τους δύο θα τη συνοδεύσει νύφη στην εκκλησία.

Από την άλλη, προσφέρεται να φιλοξενήσει τους γονείς του Γιώργη, που καταφθάνουν στη Μάνη, την ώρα που η Μυρτάλη πιέζει τον Στέφανο να έρθει μαζί της στο γάμο, ενώ εκείνος δεν θέλει να έχει την παραμικρή σχέση με τη θεία της. Έτσι, οι δυο τους τσακώνονται και ο Στέφανος πηγαίνει να κοιμηθεί στο σπίτι του.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Επιστροφή καταστροφή πριν το μεγάλο φινάλε

Εκεί βλέπει τον Στάθη σε μαύρο χάλι. Όσο η μέρα του γάμου της Ιουλίας πλησιάζει, εκείνος σκέφτεται την αγάπη που ξαναέχασε και μαραζώνει.

Επιστρέφοντας από την Αθήνα, ο Λυκούργος εντοπίζει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει ο Ιάκωβος για την Αθηνά και τον συμβουλεύει να μαζευτεί. Σύντομα συνεδριάζει το Εφετείο, το οποίο ορίζει την εκδίκαση της υπόθεσης της διαθήκης του Ιπποκράτη σε ένα μήνα. Η Μυρτάλη το μαθαίνει και αγωνιά, ενώ ο Ισίδωρος φοβάται ότι θα τα χάσει όλα.

Παραμονές πια του γάμου, οι συμπέθεροι σμίγουν για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ ο Στάθης τριγυρίζει ολομόναχος στην Αρεόπολη, με μοναδική του παρέα τον Πότη.

Χάιδω και Αρετή συναντιούνται τυχαία στο δρόμο και στήνουν έναν τεράστιο καβγά:

ΑΡΕΤΗΒούλωστο γιατί θα σου ορμήσω! Θα σου ξεριζώσω το μαλλί και θα στο δώσω να το φας!

ΧΑΪΔΩΚαημένη! Πάντα τέτοια γρουσούζα ήσουνα!

ΑΡΕΤΗΕγώ;; Ή εσύ που έχεις την κλάψα ψωμοτύρι;

ΧΑΪΔΩΕγώ έχασα σύζυγο και κόρη και είχα τον πόνο μου!

ΑΡΕΤΗΚι απ΄ τον πόνο σου, θα μου σκότωνες τον γιό μου;; Και θέλεις τώρα να φιλιώσουμε;;; Ούτε όταν βγάλει ο ήλιος κέρατα! Τ΄ ακούς; Που να φτιάχνεις κόλλυβα ολημερίς κι ολονυχτίς και πάλι να μην προλαβαίνεις!

Διαβάστε Επίσης  Εβδομάδα επιστροφών στην Τηλεόραση – Πότε επανέρχεται κάθε σειρά

ΧΑΙΔΩΤι είπες μωρή κουρούνα; Πάρε πίσω την κατάρα γιατί θα σου βγάλω τα μάτια! Κάργια!

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣΤι πράγματα είναι αυτά μες τη μέση του δρόμου;;

ΧΑΪΔΩΑυτή! Η σακαφιόρα!! Με το καλό την έπιασα και χίμηξε να με φάει!

ΑΡΕΤΗΘέλει φιλίες το φίδι το κολοβό! Λες και μου έσπασε κανα βάζο και θέλει να το ξεχάσω! Α, να χαθείς μωρή ξεφτιλισμένη!

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣΑρετή! Φύγε και πήγαινε σπίτι σου! Άντε γιατί το παρατραβήξατε! Σπίτι σου, είπα!

ΑΡΕΤΗΝα πας στον αγύριστο μωρή λάμια κι ακόμα παραπέρα!

Ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει μυαλό στη μητέρα του και τη συμβουλεύει να σταματήσει τις επιθέσεις και να επιχειρήσει με το καλό να φέρει τον Στάθη στα νερά της.

Κάποια στιγμή χτυπά το τηλέφωνό του στην άλλη άκρη της γραμμής είναι η Βασιλική, η οποία νιώθει την ανάγκη να του μιλήσει. Όμως εκείνος, εκνευρισμένος πολύ μαζί της, της μιλά σκληρά και της το κλείνει….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *