Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω κουμπάρα στον γάμο του γιου της

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω κουμπάρα στον γάμο του γιου τηςΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω κουμπάρα στον γάμο του γιου της

Η Χάιδω γίνεται κουμπάρα στον γάμο του γιου της, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή, στην γη της ελιάς! Ενώ όλοι περίμεναν πως θα εξοργιστεί με τον Φίλιππο και τη σχέση που σύναψε με την κόρη των Καπερνάρων, εκείνη δείχνει την χαρά της με το παραπάνω.

Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί πως ο χρόνος τρέχει και πως πρέπει να παντρευτεί άμεσα την αγαπημένη του. Μη μπορώντας να το διαχειριστεί όλο αυτό μόνος του, ζητάει την βοήθεια του Λυκούργου, ο οποίος παθαίνει σοκ!

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη διώχνει οριστικά από κοντά της τον Ιπποκράτη

Μόλις μαθαίνει πως ο Φίλιππος και η κόρη του Στάθη είναι ζευγάρι, σοκάρεται. Ωστόσο, δέχεται να βοηθήσει τον νεαρό, τον οποίο κι έχει σαν δικό του παιδί. Μόνο που πρέπει να κάνει μία συζήτηση με την Χάιδω πρώτα…

Η στιγμή της αποκάλυψης

Ο Λυκούργος επισκέπτεται την Χάιδω και της ζητάει να μιλήσουν. Με βαριά καρδιά, της αναφέρει πως ο γιος της θα παντρευτεί και θα κάνει οικογένεια. Η Χάιδω πέφτει από τα σύννεφα! Ειδικά όταν ακούει το όνομα της νύφης της, παγώνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: O Φίλιππος έγινε το κακό παιδί της σειράς

Όλα αυτά, από χαρά! Θεωρεί πως η σχέση αυτή θα είναι η ευκαιρία για να ενωθούν επιτέλους οι δύο οικογένειες, θα είναι η ευκαιρία να σβήσει η βεντέτα μεταξύ τους. Ο Φίλιππος δεν πιστεύει στα μάτια του.. Η Χάιδω γίνεται κουμπάρα στον γάμο της χρονιάς, στην γη της ελιάς.

Στο Δημαρχείο της Αθήνας θα παρευρεθούν η Μαργαρίτα, ο Λυκούργος και η Χάιδω. Η Βασιλική και ο Φίλιππος θα βάλουν υπογραφές, χτίζοντας βήμα βήμα τη νέα τους ζωή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *