Η γη της ελιάς: Κινδυνεύουν ζωές! Αποστόλης και Ανέστης πιάνονται στα χέρια!

Η γη της ελιάς: Κινδυνεύουν ζωές! Αποστόλης και Ανέστης πιάνονται στα χέρια!Το ελαιοτριβείο παίρνει φωτιά και ο Αποστόλης μπαίνει μέσα με κίνδυνο της ζωής του για να σώσει την Ευτυχία. Λίγο μετά ο Αποστόλης βγάζει σώους από τη φωτιά την Ευτυχία και τον Γρηγόρη, ο οποίος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Κινδυνεύουν ζωές από την πυρκαγιά στο ελαιοτριβείο

Η Ευτυχία συγκινημένη από την αυτοθυσία του Αποστόλη, συνειδητοποιεί πως τα συναισθήματά της για εκείνον δεν είναι μόνο φιλικά. Την ίδια στιγμή ο Στάθης απογοητεύεται από την παραδοχή της Ιουλίας πως έπαιζε διπλό παιχνίδι ανάμεσα σε εκείνον και τον Κουράκο.

Στο μεταξύ ο Ιάκωβος εξηγεί στη Μυρτάλη την ιστορία πίσω από τα δαχτυλίδια και τον χάρτη. Μάλιστα ο Ιάκωβος αναλαμβάνει να ενημερώσει και τα υπόλοιπα αδέλφία: «θα πρέπει να ενεργήσουμε όλοι μαζί για να βρεθεί ο θησαυρός καθώς αν βρεθεί ανήκει σε όλους», τους λέει.

Παράλληλα ο Στέφανος ενημερώνει τον Στάθη: «Θέλω να ξέρεις ότι έχω μπει εγγυητής στο δάνειο της Μυρτάλης», γεγονός που εξοργίζει πολύ όλη την οικογένεια. Την ίδια ώρα το πόρισμα της πυροσβεστικής αναφορικά με τη φωτιά στο ελαιοτριβείο φωτογραφίζει τον Αποστόλη ως τον μοναδικό υπεύθυνο αυτής της καταστροφής…

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Aυτή βάφει με αίμα τα χέρια της στον β’ κύκλο

Αγριος καβγάς για Αποστόλη και Ανέστη

Ο Αποστόλης πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου για να απολογηθεί, ενώ η Μυρτάλη, με την Αθηνά, τον Ιάκωβο, την Ιουλία και τον Ισίδωρο αποφασίζουν να πάνε στο σημείο που δείχνει ο χάρτης για να βρουν τον θησαυρό. Η Ευτυχία, μετά τη φωτιά, βλέπει τον Αποστόλη με άλλο μάτι και ξυπνούν μέσα της συναισθήματα που δεν είχε νιώσει μέχρι σήμερα.

Την ίδια στιγμή ο Μάνος βάζει νέο τελεσίγραφο στον Ισίδωρο: «Εχεις μια τελευταία ευκαιρία να μεταφέρεις όλη την περιουσία στο όνομά μου. Μετά έπαιξες κι έχασες», του τονίζει.

Στο μεταξύ ο Κουράκος καλεί τον Στάθη στο Τμήμα και του κάνει μια κουβέντα για την Ιουλία και τον γάμο τους: «Με την Ιουλία παντρευόμαστε σε ένα μήνα. Πάρ’ το απόφαση να τελειώνουμε», του ξεκαθαρίζει.

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος και ο Μάνος ανακοινώνουν στον Αποστόλη: «Οπως καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να συνεχίσεις να είσαι υπεύθυνος πλέον του ελαιοτριβείου», εκείνος όμως δεν δέχεται τον εξευτελισμό και δηλώνει παραίτηση. Αργότερα, ο Αποστόλης, απελπισμένος και υπό την επήρεια αλκοόλ, βρίσκει τον Ανέστη στον ελαιώνα και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Διαβάστε Επίσης  Παγώνη: Σήμα κινδύνου από τον ΠΟΥ - Έρχεται νέα θανατηφόρα πανδημία

Με την παραίτηση του Αποστόλη, ο δρόμος για τη διαδοχή της θέσης του στο ελαιοτριβείο είναι ανοιχτός και ο Ισίδωρος ενημερώνει τον Ανέστη: «Αποφασίσαμε να σε μεταφέρομαι δοκιμαστικά στο πόστο του Αποστόλη. Κοίτα να πας καλά», του λένε. Η Αθηνά όμως δεν συμφωνεί με αυτή τη μετακίνηση και του δηλώνει: «Ενα να ξέρεις, ότι τα μάτια μου θα είναι στραμμένα πάνω σου. Θα σε παρακολουθώ στενά». Η Μαργαρίτα αποφασίζει να συνοδεύσει τη Μάρθα στην Αθήνα, ενώ παράλληλα οι φαντασιώσεις του Αλέξη να σκοτώνει τη Μυρτάλη δίνουν και παίρνουν.

Στο μεταξύ η Ιουλία προτείνει στη Μυρτάλη να γίνει κουμπάρα στον γάμο της, ενώ ο Στάθης συνεχίζει να μην μπορεί να δεχθεί ότι χάνει την Ιουλία οριστικά και ξεκαθαρίζει στον Ιάκωβο: «Να το ξέρεις, την Ιουλία θα τη διεκδικήσω από την αρχή». Ο Ιάκωβος αυτή τη φορά όμως του ξεκαθαρίζει: «Ασε ήσυχη την Ιουλία γιατί να ξέρεις ότι θα με βρεις απέναντί σου».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *