Σασμός: Μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!

Σασμός: Μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!Σασμός: Μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ραγδαίες καθώς μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!

Στο σπίτι των Βρουλάκηδων επικρατεί ανησυχία για την κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Την ίδια ώρα, η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το περιεχόμενο του παλιού γράμματος στον παπα-Μιχάλη και η φρικιαστική αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια της θα την οδηγήσει ένα βήμα πριν την τρέλα.

Μετά το σοκ της αποκάλυψης για την ύπαρξη του Αγγελου, χάνεται στις πιο σκοτεινές της αναμνήσεις. Ο γιος της ο Μάρκος έρχεται στα όνειρά της και της ζητά μετά από τόσα χρόνια να έρθει κοντά με τον χαμένο του γιο. Η κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης ολοένα και χειροτερεύει. Και η Μαρίνα με την Αργυρώ και τον Πέτρο έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Στο μεταξύ η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης βοηθάει τον Αγγελο να βρει τον πατέρα του και οι φόβοι της για την αποκάλυψη της αλήθειας μεγαλώνουν συνεχώς.

Παράλληλα η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να κάνει συμφωνία με τον μεγαλύτερό της εχθρό, την Καλλιόπη, για να μην αποκαλύψουν την αλήθεια, ενώ την ίδια ώρα τα ψέματα της Καλλιόπης για την Ανθούλα θα αποκαλυφθούν και η ίδια θα τεθεί ενώπιόν τους. Τελικά για μια ακόμα φορά καταφέρνει να καλύψει τα ίχνη της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Σεμίνα Συναντά Τη Μητέρα Της – Κρυμμένες Αλήθειες Βγαίνουν Το Φως

Σασμός: Μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!Μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!

Ο Αγγελος έχει σχεδόν απογοητευτεί που δεν μπορεί να βγάλει άκρη σχετικά με τον πατέρα του, μέχρι που φτάνει μια πληροφορία για μια φίλη της Ανθούλας, την Αθηνά.

Ο Αγγελος μαζί με τον Αστέρη και την Αργυρώ αρχίζουν ένα νέο κυνήγι της αλήθειας. Τελικά την εντοπίζουν και μέσα από την κουβέντα προκύπτει ένα ακόμα κομμάτι του παζλ της καταγωγής του. Η αλήθεια για τον πατέρα του Αγγελου είναι μια ανάσα από το να βγει στο φως.

Ωστόσο, η Αθηνά τον μπερδεύει ακόμα περισσότερο για τη χρονολογία που έφυγε η Ανθούλα από το χωριό. Ακόμα μια προσπάθειά τους δεν έχει αποτέλεσμα και όπως θα δούμε στη συνέχεια, πολλές ακόμα κινήσεις του Αγγελου θα πέσουν στο κενό.

Στο μεταξύ η σχέση του με τη Στέλλα προχωράει και η υπόθεση της αποκάλυψης του πατέρα του φαίνεται χαμένη και μπαίνει στο περιθώριο.

Εκεί όμως που σχεδόν έχει σταματήσει να ψάχνει, μια τυχαία συνάντηση θα του φέρει την μεγάλη αποκάλυψη. Αυτό θα το δούμε πολύ αργότερα, όταν ο Πέτρος Βρουλάκης θα έχει ήδη πεθάνει από το χέρι του Αστέρη, έστω και κατά λάθος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Άγγελος υπογράφει ως Βρουλάκης – Σε σοκ η Καλλιόπη

Η Αργυρώ θρηνεί τον αδελφό της και αποφασίζει κάποια στιγμή να χαρίσει τη λύρα του Πέτρου στον Αγγελο, γιατί ήξερε ότι ο Πέτρος τού μάθαινε να παίζει: «Αυτή τη λύρα θέλω να την κρατήσεις εσύ και φρόντισε να μάθεις να παίζεις όπως ο αδελφός μου και ο πατέρας μου», του λέει.

Σασμός: Μόλις μάθει ο Άγγελος ποιος είναι πατέρας του θα αλλάξουν όλα!Κάποια στιγμή ο Αγγελος πηγαίνει στον τεχνίτη στο Ρέθυμνο τη δική του λύρα που είχε σπάσει. Ο τεχνίτης, που ήταν φίλος με τον Μάρκο Βρουλάκη (να θυμίσουμε ότι ήταν και μεγάλος λυράρης), την κοιτάζει και του λέει: «Πώς το έκαμες αυτό; Είναι δύσκολο να φτιαχτεί». Ο Αγγελος του απαντάει: «Δεν πειράζει, γιατί πλέον έχω τη λύρα του Πέτρου Βρουλάκη» και απλώνει το χέρι του να την πάρει.

Ο τεχνίτης βλέπει το ρολόι που φοράει ο Αγγελος και θυμάται ότι αυτό το ρολόι είναι παλιό και είναι του φίλου του Μάρκου Βρουλάκη και του λέει: «Πού βρήκες αυτό το ρολόι; Το ξέρω από παλιά. Ηταν του φίλου μου του Μάρκου, δεν το έβγαζε ποτέ από το χέρι του». Ετσι ο Αγγελος καταλαβαίνει ποιος ήταν ο πατέρας του και χάνει την γη κάτω από πόδια του. Τι θα γίνει μόλις μάθει ο Αγγελός ποιος είναι πατέρας του; Το σίγουρο είναι πως θα αλλάξουν όλα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση