Η Γη της Ελιάς: Ένα οικογενειακό τραπέζι καταλήγει σε πεδίο μάχης

Η Γη της Ελιάς: Ένα οικογενειακό τραπέζι κατα

 

Η οικογένεια Βρεττάκου θα βρεθεί ξανά σε σύγχυση, στην γη της ελιάς. Ο Ισίδωρος θα καλέσει όλα τα μέλη της οικογένειας σε ένα τραπέζι, με σκοπό να ανακοινώσει την προσθήκη ενός νέου μέλους.

            Η Γη της Ελιάς: Ένα οικογενειακό τραπέζι καταλήγει σε πεδίο μάχης

Η Αντιγόνη έχει πετύχει τον στόχο της. Έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του Ισίδωρου, με αποτέλεσμα εκείνος να την θεωρεί πλέον κόρη του. Το δέσιμο αυτό είναι ισχυρό, με τον Βρεττάκο να μη γνωρίζει σε τί παγίδα έχει πέσει…

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 1, 2, 3, 4, 5 – Γ Κύκλος

Η νεαρή ηρωίδα θέλει να καταστρέψει τον πατέρα της, τον άνθρωπο που έκανε τόσο κακό στην ίδια, αλλά και στην μητέρα της. Για να το καταφέρει αυτό, προσεγγίζει τον Ισίδωρο, δείχνοντάς του πόσο πολύ τον έχει ανάγκη…

Η Γη της Ελιάς: Ένα οικογενειακό τραπέζι κατα

Η στιγμή της ανακοίνωσης

Ο Ισίδωρος, αφού μεταβιβάζει το επίθετο “Βρεττάκου” στην κόρη του, καλεί όλη την οικογένεια σε δείπνο, στην γη της ελιάς. Θέλει να τους κάνει ο ίδιος την επίσημη ανακοίνωση πως η Αντιγόνη είναι -πια- μέρος της οικογένειας.

Διοργανώνει ένα ξεχωριστό δείπνο, στο οποίο είναι καλεσμένοι όλοι. Η Αντιγόνη χαίρεται πολύ και παρευρίσκεται στο σπίτι των Βρεττάκων, το οποίο θεωρείται και δικό της. Μόνο που κάποιοι δε συμφωνούν με την κίνηση αυτή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς Ισμήνης – Κωσταντίνου για την Μέλπω

Ο Μάνος είναι έξαλλος! Δε μπορεί να δεχτεί την Αντιγόνη σαν αδελφή του και δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο πατέρας του σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μοιράσει δια δύο την περιουσία. Το τραπέζι αυτό μετατρέπεται σε πεδίο μάχης, με τον Μάνο να ξεσπάει άσχημα. Όλοι έρχονται σε αμήχανη θέση, ενώ η Αντιγόνη συνεχίζει να παριστάνει την πληγωμένη, παίρνοντας με το μέρος της όλη την οικογένεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *