Παγιδευμένοι: Η Άννα καταρρέει βλέποντας την κατάθεση του Κοσμά

Ο Κοσμάς καλείται να δώσει κατάθεση στην αστυνομία κι η Άννα γίνεται μάρτυρας, στους «Παγιδευμένους».Παγιδευμένοι: Η Άννα καταρρέει βλέποντας την κατάθεση του Κοσμά

Νέα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και οι πρωταγωνιστές δε θα αντέξουν να μάθουν την αλήθεια. Η Άννα καταρρέει και λιποθυμά βλέποντας την κατάθεση του πατέρα της. Ο Σταύρος στριμώχνει τον Κοσμά και ζητά εξηγήσεις για τα νέα στοιχεία που βρήκαν, τα οποία τον ενοχοποιούν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: H Βασιλική νιώθει έτοιμη να δεχτεί στη ζωή της την Αριάδνη

«Τη χτύπησες. Σταμάτα να λες ψέματα. Τη σκότωσες…», λέει ο Σταύρος κι η Άννα που βλέπει την κατάθεση λιποθυμά στα χέρια του Δημήτρη. Η Άννα δεν μπορεί να αντέξει ότι ο Κοσμάς θα έκανε κάτι τέτοιο και δεν μπορεί να πιστέψει το σκοτεινό παρελθόν που είχε η αδερφή της, η Μυρτώ, στους «Παγιδευμένους».

Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει. Ο Δημήτρης στέκεται δίπλα στην Άννα και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τη βοηθήσει να βρεθεί ο δολοφόνος. Ο Δημήτρης είναι πεπεισμένος ότι ο Θοδωρής είναι αθώος, αλλά μία νέα αποκάλυψη για το παρελθόν του αδερφού του κλονίζει για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία χωρίζει – Το τέλος του ζευγαριού

Ο Θοδωρής πιέζεται και θέλει να πει όλα όσα ξέρει, αλλά κάτι τον κρατάει. Θα ομολογήσει όσα ξέρει; Η συνέχεια επί της οθόνης!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *