Σασμός: Η Καλλιόπη παίζει επικίνδυνα και τελικά χάνει την οικογένεια της!

Σασμός: Η Καλλιόπη παίζει επικίνδυνα και τελικά χάνει την οικογένεια της!

Εξελίξεις στον Σασμό!

Πολλές και καυτές στα επεισόδια που έρχονται…

Όσο κι αν η Καλλιόπη προσπαθεί να εμποδίσει τον Άγγελο να μάθει τα μυστικά της μητέρας του, δεν φαίνεται να τα καταφέρνει.

Με τον Άγγελο να έρχεται όλο και πιο κοντά με την Στέλλα. Ο Γιατρός θα βρεθεί στο πατρικό της και θα γνωρίσει τους δικούς της, οι οποίοι νιώθουν χαρούμενοι που προχωρά την ζωή της. Μετά τον δύσκολο χωρισμό με τον Αστέρη.

Σασμός: Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια – Σε απόγνωση η Καλλιόπη

Από την άλλη η Καλλιόπη ξεσκεπάζεται! Καθώς τα ψέματα που έχει πει για την Ανθούλα αποκαλύπτονται. Εκείνη πάει για ακόμη μια φορά να τα μπαλώσει. Ενώ ο Άγγελος έρχεται όλο και πιο κοντά στο να μάθει για τον πατέρα του

Το κλειδί είναι κοντά

Ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν συμπαθήσει τον Άγγελο και προσπαθούν να τον βοηθήσουν να βρει όλα τα στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στην αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του.

Ο γιατρός, με τη βοήθεια του Αστέρη και της Αργυρώς, προσεγγίζει μία φίλη της Ανθούλας, η οποία άθελά της ξεσκεπάζει τα ψέματα της Καλλιόπης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη απελπισμένη κάνει στροφή 360 μοιρών

Αυτή η πληροφορία για τη φίλη της Ανθούλας, την Αθηνά, οδηγεί ακόμη πιο βαθιά τον Αστέρη, τον Άγγελο και την Αργυρώ στο κυνήγι της αλήθειας. Και οι τρεις θέλουν να μπορέσουν να την εντοπίσουν και να συμπληρώσουν κάποιο κομμάτι του παζλ της καταγωγής του.

Σασμός : Διαλύεται η ζωή του Αστέρη και της Αργυρώς

Πράγματι, οι τρεις τους εντοπίζουν τη γυναίκα και την επισκέπτονται κρυφά απ’ όλους. Η Καλλιόπη δεν γνωρίζει τα σχέδιά τους και έτσι δεν προλαβαίνει να την ενημερώσει. Ο Άγγελος ελπίζει πως με την εξομολόγησή της θα έχει απαντήσεις στα ερωτήματα που τον καίνε. Η αλήθεια για τον πατέρα του Άγγελου είναι μια ανάσα από το να βγει στο φως. Ωστόσο, η Αθηνά μπερδεύει ακόμη περισσότερο τον γιατρό για τη χρονολογία που έφυγε η Ανθούλα από το χωριό.

Σασμός: Η Θοδώρα ξυπνά τη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων και το πληρώνει

Η γυναίκα τού λέει όσα θυμάται από αυτά που έγιναν στο παρελθόν και στιγμάτισαν για πάντα τη ζωή της Ανθούλας, αλλά οι πληροφορίες που του δίνει δεν συμπίπτουν με όσα του έχει πει η Καλλιόπη. Αυτή η γυναίκα άθελά της ξεσκεπάζει τα ψέματα της τελευταίας και, όπως όλα δείχνουν, είναι το «κλειδί» για να φτάσει ο Άγγελος στην αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέο Ερωτικό Ειδύλλιο Ανάμεσα Σε Αθηνά Και Ιάκωβο

Από την άλλη, η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης βοηθάει τον Άγγελο να βρει τον πατέρα του και οι φόβοι της για την αποκάλυψη της αλήθειας μεγαλώνουν συνεχώς. Αίγες μέρες αργότερα, τα ψέματα της Καλλιόπης για την Ανθούλα θα αποκαλυφθούν, και η ίδια θα τεθεί ενώπιον τους. Αυτή τη φορά, όμως, δυσκολεύεται να αντιδράσει και να καλύψει ακόμη μία φορά τα ίχνη της, καθώς ο γιατρός είναι πεπεισμένος πως κάτι θέλει να του κρύψει.

Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Στον αέρα η Καλλιόπη

Οι ημερομηνίες που αναφέρει η Αθηνά δεν συμπίπτουν με αυτές της Καλλιόπης. Και οι γιοι της μαθαίνουν την αλήθεια.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την Αθηνά. Τα οποία μπερδεύουν ακόμη περισσότερο τον Άγγελο, σχετικά με τις ημερομηνίες και την Ανθούλα.

Θα καταφέρει να την γλυτώσει και αυτήν την φορά;

Η οικογένεια της είναι έτοιμη να διαλυθεί. Τα ίδια της τα παιδιά θα ανακαλύψουν τα μεγάλα της ψέματα.

Αλλά στο τέλος θα πούμε όλοι. Μήπως τελικά κάποια μυστικά δεν πρέπει να ανακαλύπτονται ποτέ;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *