Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος συλλαμβάνεται – Η λύτρωση έρχεται

Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος συλλαμβάνεται – Η λύτρωση έρχεταιΉλιος Spoiler: Ο Στέφανος συλλαμβάνεται – Η λύτρωση έρχεται

Η λύτρωση δεν θα αργήσει να έρθει στην σειρά Ήλιος καθώς ο Στέφανος μετά από μια επιχείρηση που στήνει η Αστυνομία, επιτέλους συλλαμβάνεται. Το σχέδιο που οργανώνει η Αθηνά με τον Δημήτρη ολοκληρώνεται με επιτυχία και όπως είναι φυσικό αυτό θα φέρει την ολική λύτρωση στους ήρωες της σειράς.

 

Ο Στέφανος στην φυλακή

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, ο Στέφανος ζει και βρίσκεται κρυμμένος σε ένα απόμερο μέρος έτσι ώστε να γλιτώσει την σύλληψη της ασφάλειας που τον κυνηγάει. Η εκδικητική του μανία όμως, δεν έχει τελειωμό και για να ολοκληρώσει τον αρχικό του στόχο συνεργάζεται με τον επίσης σατανικό διοικητή, Πάνο Σταματίου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Πότης αλλάζει καριέρα – Τί ετοιμάζει;

 

Ο ίδιος καταφέρνει και παίρνει μαζί του την Αθηνά, η οποία περιμένει και το παιδί του και φεύγουν από την Καβάλα για πάντα. Ο ίδιος φυσικά δεν γνωρίζει πως η Αθηνά μαζί με τον Δημήτρη και την υπόλοιπη Αστυνομία του έχουν στήσει μια καλοστημένη παγίδα, στην οποία θα πέσει μέσα.

 

 

Μια λάθος κίνησή του όμως τα καταστρέφει όλα και η Αστυνομία τον συλλαμβάνει! Η σύλληψη του άνδρα γίνεται πρώτη είδηση στην Καβάλα ενώ όλοι ανακουφίζονται και λυτρώνονται από αυτό το γεγονός. Ο φόβος δεν υπάρχει πιά. Η Αθηνά κάνει μια κουβέντα με το πρώην αγαπημένο της, καθώς θέλει να του ζητήσει εξηγήσεις για τις πράξεις του αλλά και για τον έρωτα που της πούλησε. Η επόμενη ημέρα στην Καβάλα θα είναι σίγουρα διαφορετική καθώς η σύλληψη του Στέφανου είναι γεγονός.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια: Θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας - Παντρεύονται οι...

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *