Η Γη της Ελιάς: Οικογένεια Βρεττάκου σε πόλεμο – Ποιος έκλεψε τον θησαυρό;

Η Γη της Ελιάς: Οικογένεια Βρεττάκου σε πόλεμο – Ποιος έκλεψε τον θησαυρό;Η Γη της Ελιάς: Οικογένεια Βρεττάκου σε πόλεμο – Ποιος έκλεψε τον θησαυρό;

Τα κομμάτια του παζλ ενώνονται. Ο Ιάκωβος, η Αθηνά, ο Ισίδωρος και η Μυρτάλη πηγαίνουν να ερευνήσουν τον κρυμμένο θησαυρό, στην γη της ελιάς. Ένας χάρτης – κλειδί θα τους φέρει τη λύση που αναζητούν μανιωδώς.

    Η Γη της Ελιάς: Οικογένεια Βρεττάκου σε πόλεμο – Ποιος έκλεψε τον θησαυρό;

 

Εντοπίζουν το σημείο και ξεκινούν το σκάψιμο. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι όπως περίμεναν να είναι. Ο θησαυρός λείπει από το σημείο αυτό. Κάποιος είχε έρθει νωρίτερα και τον είχε πάρει. Όλα όσα σχεδίαζαν επί χρόνια, πήγαν στράφη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη απειλεί να πάρει το παιδί στο Λονδίνο

Η οικογένεια των Βρεττάκων βρίσκεται σε τεράστια σύγκρουση. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει. Ο θησαυρός της οικογένειας, ο οποίος είχε φυλαχτεί για χρόνια στην γη της ελιάς, είναι εξαφανισμένος!

Ο ένας επιτίθεται στον άλλον και επικρατεί σύγχυση. Κάποιοι πιστεύουν πως ο Μάνος και ο Ισίδωρος έκαναν τη δουλειά. Άλλοι πως η Μυρτάλη και η Αθηνά συμμάχησαν, ενώ απαρατήρητος δεν περνά καθόλου και ο Ιάκωβος, ο οποίος φαίνεται πως γνωρίζει πολλά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Μάνος με τα κουτσομπολιά του Ισίδωρου

Η κατάσταση ξεφεύγει. Οι καυγάδες ξεσπούν μέσα στο σπίτι. Ποιος ευθύνεται για το μεγάλο αυτό κακό; Ποιος έφτασε πρώτος σε αυτό το σημείο, έσκαψε και πήρε όλο το χρυσάφι; Η αγωνία κορυφώνεται. Για πρώτη φορά, είναι όλοι τους ύποπτοι!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *