Σασμός: Η συνάντηση του Άγγελου με τους γονείς της Στέλλας

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Σασμός: Η συνάντηση του Άγγελου με τους γονείς της ΣτέλλαςΣασμός: Η συνάντηση του Άγγελου με τους γονείς της Στέλλας

 

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, η σχέση που έχουν ο Άγγελος και η Στέλλα προχωρά και έτσι ο νεαρός γιατρός θα βρεθεί στο πατρικό της Στέλλας όπου θα γνωρίσει τους γονείς της.

Μετά από όσα έχει περάσει η Στέλλα με το χωρισμό της από τον Αστέρη, ο πατέρας και η μητέρα της, νιώθουν επιτέλους χαρούμενoi βλέποντας την να προχωρά τη ζωή της και να είναι ευτυχισμένη. Ο Άγγελος θα κατακτήσει τους γονείς της Στέλλας από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους στη συνέχεια της σειράς Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Φαίδωνα Γεωργίτση!

 

Σασμός: Η συνάντηση του Άγγελου με τους γονείς της ΣτέλλαςΤα ψέματα της Καλλιόπης αποκαλύπτονται

Από την άλλη η Καλλιόπη θα τεθεί ενώπιον τους καθώς τα ψέματα που έχει πει για την Ανθούλα αποκαλύπτονται ενώ εκείνη για ακόμα μια φορά θα προσπαθήσει να καλύψει τα ίχνη της ώστε να αποτρέψει τον Άγγελο από το να βρεθεί κοντά στην αλήθεια σχετικά με τον πατέρα του.

Εντωμεταξύ όλα τα δεδομένα ανατρέπονται βάση της πληροφορίας της Αθηνάς καθώς οι ημερομηνίες που αναφέρει δεν συμπίπτουν με αυτές της Καλλιόπης, η οποία καθώς βλέπει ότι η σχέση του Αστέρη με τον Άγγελο είναι πολύ καλές φοβάται για την αποκάλυψη της αλήθειας αλλά και για τις ολέθριες συνέπειες που θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς

Πως θα αντικρύσει τους γιούς της μετά από όσα θα μάθουν;

Ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν συμπαθήσει τον Άγγελο και προσπαθούν να τον βοηθήσουν να βρει όλα τα στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στην αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του, ενώ η εξομολόγηση της Αθηνάς, φέρνει στο φως στοιχεία για την καταγωγή του αλλά μπερδεύει και τον Άγγελο με τη χρονολογία που υποστηρίζει ότι έφυγε η Ανθούλα από το χωριό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση