Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Όπως έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Ελένης Τοπαλούδη, μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, στις 27 Νοεμβρίου, η 21χρονη φοιτήτρια μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη.

Στις 30 Νοεμβρίου, εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και τη φίλη της, ενώ από την 1η Δεκεμβρίου φαίνεται να την αναζητά μια φίλη, η οποία, συμπωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον 21χρονο κατηγορούμενο.

Διαβάστε Επίσης  Κυριακή 31 Μαρτίου θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας 60 λεπτά μπροστά

Την ίδια στιγμή, οι καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις της κοπέλας καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι στην κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους, είχαν πει πως είχαν καταναλώσει αλκοόλ και οι τρεις.

Το ποσοστό αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα της 21χρονης είναι μόλις 0,15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί ούτε σε ένα ποτήρι κρασί.

Υπενθυμίζεται πως το κινητό της 21χρονης φοιτήτριας μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί, ενώ ο δικηγόρος τη οικογένειας, Αλέξης Κούγιας έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορουμένων, εξετάζοντας την πιθανότητα να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Απογευματινά χειρουργεία: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν οι γιατροί του ΕΣΥ

Πηγή:ΕΡΤ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *