H Γη της Ελιάς: Σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Αθηνά και Ισίδωρο

H Γη της Ελιάς: Σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Αθηνά και ΙσίδωροH Γη της Ελιάς: Σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Αθηνά και Ισίδωρο

 

Οι εξελίξεις στην Γη της Ελιάς δεν σταματούν καθώς πολλά είναι αυτά που θα συμβούν και θα ταράξουν τους ήρωες της σειράς. Η Αθηνά σκοπεύει να παραχωρήσει την περιουσία της στον Ισίδωρο στην σειρά Η Γη της Ελιάς αλλά πριν από αυτό οι δυο τους θα έχουν μια συνάντηση στην οποία θα διαπραγματευθούν για κάποια πράγματα προτού πέσουν οι υπογραφές που αφορούν την μεταβίβαση της περιουσίας.

Ο άσχημος καυγάς και η ακύρωση

Η Αθηνά στην συνάντηση που θα έχει με τον Ισίδωρο είναι απόλυτη και ξεκάθαρη. Ο Ισίδωρος από την άλλη νομίζει πως θα του παραχωρήσει την περιουσία με κάθε κόστος, κάτι που από την πλευρά της Αθηνάς δεν ισχύει. Η Αθηνά του ζητάει πολλά λεφτά για αντάλλαγμα και ο Ισίδωρος δεν συμφωνεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πέφτει σε μια καλοστημένη παγίδα

Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό, που κάνει έξαλλο τον Ισίδωρο ο οποίος πίστευε πως το αντάλλαγμά θα είναι πολύ λιγότερο. Ο καυγάς που ακολουθεί στην συνέχεια είναι μεγάλος και καταλήγει σε αδιέξοδο και από τις δύο πλευρές. Η συνάντησή τους δεν οδηγεί τελικά πουθενά και τα αφήνουν προς το παρόν όλα στην άκρη, λέγοντας πως μετά από λίγες ημέρες να ξανασυναντηθούν για να παρθεί η απόφαση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται ο γοητευτικός ανιψιός του Λυκούργου

Ο Ισίδωρος πιστεύει πως η Αθηνά θα κατεβάσει την τιμή, κάτι που δεν συμβαίνει καθώς η Αθηνά αναθεωρεί τελικά πολλά από όσα είπε. Στο επόμενο ραντεβού που κάνει με τον Ισίδωρο στην σειρά Η Γη της Ελιάς, η Αθηνά του ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση όσο αναφορά την περιουσία. Η ίδια του ανακοινώνει ευθέως πως δεν θα του παραχωρήσει τίποτα τελικά και σε αυτή της την απόφαση συνέβαλε πολύ η Μυρτάλη με την οποία έχει έρθει πολύ κοντά, η μητέρα της Μαρία αλλά και η Μαργαρίτα. Ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος και της επιτίθεται! Έτσι, ένας νέος πόλεμος ξεκινά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *