Η γη της ελιάς: το όνειρο της Αγγελικής στέλνει την Αντιγόνη στο ψυχιατρείο!

Η γη της ελιάς, όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε στη σειρά του Mega στα επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία ρωτάει ευθέως τον Γιώργη αν έχει ερωτευτεί άλλη γυναίκα το διάστημα που ήταν χώρια. Η συζήτηση τους όμως δεν οδηγεί πουθενά κι εκείνος φεύγει από το σπίτι. Η Ιουλία μένει πίσω λυπημένη και με ανάμικτα συναισθήματα…Η γη της ελιάς: το όνειρο της Αγγελικής στέλνει την Αντιγόνη στο ψυχιατρείο!

Η γη της ελιάς: πληρεξούσια της Αθηνάς σε ότι αφορά την εταιρία, η Μαργαρίτα

Ο Δημοσθένης έπειτα από έναν μεγάλο καυγά με την Ασπασία, πείθεται να δωρίσει 5.000€ για την επέμβαση της Κατερίνας. Λίγο αργότερα ο αδίστακτος θα δώσει εντολή να μπούνε στο σπίτι του βενζινά, ο οποίος είναι ο έμπιστος άνθρωπος του Κωνσταντίνου.

Ο Αλέξης έχει πιάσει κουβέντα με τον ίδιο του τον εαυτό, προσπαθώντας να τον πείσει πως η Μυρτάλη θέλει εκείνον και όχι τον Χρήστο. “Άκου που σου λέω! Μόνο εμένα θέλει. Ο τρόπος που κάναμε έρωτα τα λέει όλα! Και μην πας να το αρνηθείς, το ξέρεις καλά κι εσύ… Κανένας άλλος δεν της έχει βγάλει την άγρια πλευρά που έχει…μαζί μου απελευθερώνεται, χάνει τον έλεγχο! Δεν με νοιάζει…εγώ το μόνο που ζητάω είναι να είμαι δίπλα της…με όποιο τρόπο, η Μυρτάλη είναι η γυναίκα της ζωής μου! Τελεία και παύλα!”, μονολογεί.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης αντιμέτωπος με τον Βίκο

Κάποιος με καλυμμένο εντελώς το πρόσωπο, εισβάλει στο σπίτι ενός πενηντάρη. Του βάζει το όπλο στον κρόταφο, εκείνος πετάγεται από τον ύπνο. Υπό την απειλή όπλου τον αναγκάζει να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Αρπάζει όλα τα χρήματα κι έναν φάκελο που απ’ έξω γράφει το όνομα “Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος”. Τον ανοίγει και μέσα βρίσκει ένα στικάκι. Το παίρνει και στη θέση του βάζει ένα άλλο. Κρατά στα χέρια του 50.000€ κι ένα στικάκι. Φεύγει κι αμέσως τηλεφωνεί στον Δημοσθένη να τον ενημερώσει πως όλα πήγαν καλά.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Μάρκος και Αλεξάνδρα χωρίζουν οριστικά

 

Η Μαργαρίτα επισκέπτεται την Αθηνά στην φυλακή. Εκείνη την ενημερώνει για την απόφαση της να την ορίσει πληρεξούσια σε ότι αφορά την εταιρία. Λίγο αργότερα ο Ισίδωρος της ξανά προτείνει να αγοράσει το μερίδιο της…

Στο σπίτι των Βρεττάκων, η μικρή Αγγελική έχει συγκεντρώσει όλη την οικογένειά στο σαλόνι για τους πει για ένα όνειρο που είδε. Ήρθε στον ύπνο της η Φανή και της ζήτησε να φωνάζει τον Μάνο μπαμπά, την Μαρίνα μαμά και τον Ισίδωρο παππού! Η γη της ελιάς: το όνειρο της Αγγελικής στέλνει την Αντιγόνη στο ψυχιατρείο!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *