Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ανέστης Αναλαμβάνει Τα Ηνία Του Ελαιοτριβείου

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ανέστης Αναλαμβάνει Τα Ηνία Του ΕλαιοτριβείουΗ Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ανέστης γίνεται υπεύθυνος στο ελαιοτριβείο, με τον Αποστόλη να χάνει τη δουλειά του, στην γη της ελιάς. Όλα αλλάζουν ξανά. Η φωτιά παραλίγο να καταστρέψει την περιουσία των Βρεττάκων, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

       Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ανέστης Αναλαμβάνει Τα Ηνία Του Ελαιοτριβείου

Μία απροσεξία ήταν ικανή για να βάλει σε κίνδυνο αρκετούς πρωταγωνιστές. Η Ευτυχία εγκλωβίστηκε μέσα στο ελαιοτριβείο, με τον θάνατο να την πλησιάζει. Ο Αποστόλης μπήκε μέσα στις φλόγες να την σώσει τελευταία στιγμή.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Το άδοξο τέλος του Φίλιππου στη σειρά

Ο Μάνος και ο Ισίδωρος καλούν έκτακτο συμβούλιο, για να μοιράσουν τις ευθύνες. Ο Αποστόλης κατηγορείται πως εκείνος ευθύνεται για την φωτιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά του. Ο Μάνος του ξεκαθαρίζει πως δε θα είναι πια υπεύθυνος και πως θα του δώσει μία θέση στο ελαιοτριβείο, αρκετά κατώτερη.

Ο Αποστόλης θίγεται και αδικείται. Έτσι, δηλώνει την παραίτησή του, με τη θέση αυτή να μένει κενή. Αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως ο Ανέστης καραδοκεί…

Μετά τη φωτιά στην γη της ελιάς, ο Ανέστης ανακοινώνεται υπεύθυνος στο ελαιοτριβείο. Παίρνει τη θέση του Αποστόλη, ο οποίος ψάχνει τρόπους να αποδείξει την αθωότητά του. Το ρίχνει στο ποτό, με αποτέλεσμα οι δυο τους να πιάνονται στα χέρια, υπό την επήρεια αλκοόλ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αναστασία και Αποστόλης, το νέο ζευγάρι της Μάνης

Όλα αυτά, μέχρι ο νέος μηχανικός, ο Γρηγόρης, να αποκαλύψει την αλήθεια. Εκείνος γνωρίζει τα πραγματικά αίτια της φωτιάς και αποφασίζει -επιτέλους- να μιλήσει. Η αλήθεια αυτή ίσως επαναφέρει τον Αποστόλη στην αρχική του θέση. Πώς θα αντιδράσει ο Ανέστης;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *