Η Γη της Ελιάς : Ο γιος του Ιακώβου το μεγάλο κεφάλι- Τι ρόλο παίζει ο αστυνόμος;

Η Γη της Ελιάς : Ο γιος του Ιακώβου το μεγάλο κεφάλι- Τι ρόλο παίζει ο αστυνόμος;Η Γη της Ελιάς : Ο γιος του Ιακώβου το μεγάλο κεφάλι- Τι ρόλο παίζει ο αστυνόμος;

Η γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές Ο γιος του Ιακώβου το μεγάλο κεφάλι- Τι ρόλο παίζει ο αστυνόμος;

Είναι ο γιος του Ιάκωβου εγκέφαλος της σπείρας και ποιος είναι ο ρόλος του αστυνόμου;

Όλα γίνονται για τον κρυμμένο θησαυρό. Αυτές οι πληροφορίες έχουν φέρει ταραχή και στους χρήστες του Twitter που το θεωρούν ένα πιθανό σενάριο γνωρίζοντας πια τον τρόπο γραφής της σεναριογράφου της Γης της ελιάς, Βάνας Δημητρίου.

Τα 100α της επεισόδια γιορτάζει απόψε η Γη της ελιάς στο Μega και καλύτερος εορτασμός από τη φυγή από τη Μάνη, του Φίλιππου και της Βασιλικής δεν υπάρχει. Γιορτή έχουν στο Twitter ήδη από χθές το βράδυ, βλέποντας το trailer του σημερινού επεισοδίου όπου η Χάιδω παίρνει εκδίκηση για τη δολοφονία του συζύγου και της κόρης της. Την ώρα που γίνεται φόνισσα αναφωνεί το όνομα της και η ηθοποιός Στέλα Φυρογένη, θα ξαναπούμε απογειώνει αυτόν τον ρόλο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Το Επόμενο Εκδικητικό Χτύπημα Των Βρουλάκηδων

 

Απογείωση της φαντασίας ή υπαρκτό σενάριο είναι η πληροφορία που θέλει το γιό του Ιάκωβου ζωντανό και επικεφαλή της σπείρας που προκαλεί όλα τα δεινά στη Μάνη; Τι σχέση όμως θα έχει με όλο αυτό ο αστυνόμος Κουράκος;

Κάποια spoiler τονίζουν πως δεν είναι τελικά τόσο αθώος όσο δείχνει. Και αυτό αδυνατούμε ακόμη να το πιστέψουμε.

‘Όπως θυμούνται οι φαν της σειράς, ο Μάξιμος Μουμούρης που υποδύεται τον συμβολαιογράφο Κωνσταντίνο, είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή του, πως δεν είναι εκείνος ο εγκέφαλος των δολοπλοκιών στη Μάνη. Ο εντολέας του είναι ένας πανίσχυρος άνθρωπος ο οποίος έρχεται οσονούπω στη Μάνη από το εξωτερικό. Από αυτό το σημείο και μετά άρχισαν οι αντικρουόμενες πληροφορίες.

Ανάμεσα στο σενάριο που θέλει τον γιo του Ιάκωβου, Σταύρο, να μην έχει τελικά πεθάνει στη φυλακή, να ζεί κρυφά στην Ευρώπη σύμφωνα με το queen.gr και να έρχεται κρυφά στη Μάνη και στο σενάριο που θέλει και τον ίδιο τον αστυνόμο Γιώργη Κουράκο, μπλεγμένο στην υπόθεση και επίσης εγκέφαλο, προτιμούμε το πρώτο.

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν μεταμορφώνεται σε Αναμπέλα

Η Γη της Ελιάς : Ο γιος του Ιακώβου το μεγάλο κεφάλι- Τι ρόλο παίζει ο αστυνόμος;Ο γιος του Ιακώβου το μεγάλο κεφάλι- Τι ρόλο παίζει ο αστυνόμος;

Φαίνεται ακόμη χλωμό να κρύβει ένα τέτοιο ύπουλο χαρακτήρα ο αστυνόμος Κουράκος, αν και κάποιοι λένε πως αυτός είναι και ο λόγος που πλησίασε την Ιουλία. Τα μεγάλα μυστικά της οικογένειας Βρετάκου θα βγούν στο φώς σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Ο Ιάκωβος ξεκινά να μας αναλύει για ποιο λόγο τα ονόματα όλων των αδελφών ξεκινούν από το γράμμα Ι, δηλαδή: Ιάκωβος, Ιπποκράτης, Ιουλία, Ισίδωρος. Και τελικά τι είναι αυτός ο θησαυρός τον οποίο κρυφά ή φανερά ψάχνουν όλα τα αδέλφια; (πλην της Ιουλίας που είναι πολύ εκτός όλων των δολοπλοκιών)

Σε συνέντευξή του ο ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης,πάντως οσον αφορά τη Γη της Ελιάς, έδωσε δυνατό spoiler!

O ηθοποιός υπογράμμισε: «Ήρθα να ανακατέψω τα πράγματα.

Ας μην βασανιστούμε άλλο. Καταρχάς να διασκεδάσουμε. Με το εμπνευσμένα σχόλια που αφορούσαν την τυχαία συνάντηση Αλέξη που βγήκε από το ψυχιατρείο και της Μυρτάλης στο δρόμο. Από τα καλύτερα που έχουμε δει είναι το παρακάτω:

πηγή

Αφήστε μια απάντηση