Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης Αρχίζει Να Υποψιάζεται Τον Μαθιό Για Τον Φόνο Του Στεφανή

Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης Αρχίζει Να Υποψιάζεται Τον Μαθιό Για Τον Φόνο Του Στεφανή

 

Σασμός spoiler: Στο επίκεντρο των εξελίξεων της σειράς “Σασμός”, θα βρεθούν πολύ σύντομα ο Μαθιός και ο Αντώνης. Οι δύο πρωταγωνιστές θα έρθουν κοντά, στην προσπάθειά τους να εξιχνιάσουν αυτή τη στυγνή δολοφονία στην Κρήτη.

Σασμός spoiler: Ο Αντώνης αρχίζει να υποψιάζεται τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή
Ο δολοφόνος του Στεφανή παραμένει άγνωστος και οι ύποπτοι, μέρα με τη μέρα μειώνονται. Ο παπάς του χωριού και ο Αντώνης είναι σίγουροι πως κρύβεται ο Μανώλης γνωρίζει την πικρή αλήθεια, χωρίς να την αποκαλύπτει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 91, 92, 93, 94, 95

Ύστερα από μία ανακουφιστική συζήτηση που θα έχουν ο Μανώλης και ο αστυνόμος, ο νεαρός θα σταθεί στα πόδια του. Θα πάρει την απόφαση να ομολογήσει, ακόμη κι αν είναι αργά. Φυσικά, αυτή η στιγμή θα αργήσει ακόμη περισσότερο να φτάσει…

 

Οι μέρες περνούν στη σειρά Σασμός και ο Αντώνης αρχίζει να σκέφτεται πως ο Μαθιός κινείται ύποπτα και πολύ περίεργα. Μία πλευρά μέσα του φωνάζει “αυτός είναι!”, ενώ μια άλλη τείνει στο “αποκλείεται!”.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρωταγωνιστής θέλει να είναι σίγουρος πριν κάνει την επόμενη κίνηση. Έτσι, αρχίζει να τον παρακολουθεί, αλλά μπερδεύεται ακόμη πιο πολύ. Στο μεταξύ, το γράμμα του Μανώλη χάνεται.

Διαβάστε Επίσης  Δημήτρης Λάλος – Μαρία Τζομπανάκη: Σε αυτές τις σειρές θα τους δούμε μετά τον Σασμό

Ο νεαρός είχε αποτυπώσει σε ένα χαρτί -ανώνυμα- όλα όσα είδε εκείνη την φρικτή ημέρα. Το γράμμα αυτό στάλθηκε στην αστυνομία, χωρίς να φτάσει στα χέρια του Αντώνη. Η κατάσταση γίνεται όλο και δύσκολη.

Ο Αντώνης αποφασίζει να σταματήσει να κινείται πίσω από τον Μαθιό. Έτσι, ο πραγματικός ένοχος συνεχίζει να ζει ελεύθερος, με τους εφιάλτες του Μανώλη να ξεκινούν από την αρχή…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *