Σασμός Spoiler: Η Τζένη Και Ο Μανώλης Έρχονται Κοντά

Σασμός Spoiler: Η Τζένη Και Ο Μανώλης Έρχονται ΚοντάΣασμός Spoiler: Η Τζένη Και Ο Μανώλης Έρχονται Κοντά

Κι όμως, οι δύο αυτοί νεαροί χαρακτήρες θα έρθουν πολύ κοντά. Ο Μανώλης και η Τζένη θα έρθουν αρκετά κοντά στη σειρά Σασμός, με τη νεαρή ηρωίδα να στηρίζει πολύ τον καλό της φίλο. Ο Νικηφόρος θα διχαστεί αρκετά, με τις εντάσεις να ξεσπούν.

Σασμός Spoiler: Η Τζένη Και Ο Μανώλης Έρχονται ΚοντάΗ Τζένη και ο Νικηφόρος θα έχουν έντονα ξεσπάσματα στη διάρκεια της σειράς. Παρόλο που εκείνη άφησε τις σπουδές της στην Αμερική για να σταθεί στο πλευρό του, τα προβλήματα δε σταμάτησαν για το ζευγάρι.

Οι εντάσεις θα είναι πολλές. Ωστόσο, η αγάπη των δύο είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα. Σε έναν μεγάλο καυγά τους, ο Νικηφόρος θα επιστρέψει στο πατρικό του, έτοιμος να πιάσει στα πράσα την μητέρα του και τον Μαθιό…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Εμφύλιος πόλεμος ξεσπά στους Βρεττάκους

Σασμός Spoiler: Η Τζένη Και Ο Μανώλης Έρχονται ΚοντάΗ Τζένη και ο Μανώλης έχουν μία πολύ δυνατή σχέση, η οποία αναμένεται να γίνει ακόμη πιο δυνατή, στη σειρά Σασμός. Η Τζένη είναι διατεθειμένη να βοηθήσει τον καλό της φίλο να ξεπεράσει τις φοβίες του, τους εφιάλτες που τον βασανίζουν.

Η Σάντυ Χατζηιωάννου μίλησε στο TV24 για τον ρόλο της, αλλά και για το μέλλον της Τζένης στη σειρά. Σχετικά με τον Μανώλη, δήλωσε:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης μεθυσμένος επιτίθεται ξανά στην Ευτυχία

«Η Τζένη και ο Μανώλης θα έρθουν κι άλλο κοντά και μάλιστα θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τα άγχη του. Θα είναι κοντά του και θα μπει στη διαδικασία να τον καταλάβει».

Σασμός Spoiler: Η Τζένη Και Ο Μανώλης Έρχονται Κοντά«Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί η σχέση αυτή. Το σίγουρο είναι πως θα έχουν εντάσεις. Οι τσακωμοί δε θα λείψουν από τη σχέση τους. Γενικά οι δυο τους θα έχουν αρκετές διακυμάνσεις. Αργότερα, ίσως μπουν αναμεσά τους και οικογενειακά προβλήματα…»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *