Το αύριο μας ανήκει επεισόδια 46-47-48

Το αύριο μας ανήκει, ο Ορέστης συνέρχεται και επειστρέφει!Το αύριο μας ανήκει, ο Ορέστης συνέρχεται και επειστρέφει!

             Το αύριο μας ανήκει επεισόδια 46-47-48

Ο Ορέστης συνέρχεται και μαθαίνουμε ακριβώς τι έχει συμβεί.

Τα επόμενα επεισόδια 46, 47 και 48 της σειράς του Mega, Το αυριο μας ανηκει.

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 15/11/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46
Επεισόδιο 46
Ο Νικηφόρος με την στήριξη της Έλλης, παίρνει τη γενναία απόφαση να μιλήσει για τη σκευωρία που του κόστισε στο παρελθόν την απόλυσή του από την Αστυνομία. Η Κορίνα καταφέρνει να συναντήσει τον Πασχάλη, που ακόμα κρύβεται. Ο Λιάκος παραδίδει τις φωτογραφίες στην Λιβάνη, ενώ η Χριστίνα παριστάνει τη σύντροφο του Μιχάλη, και τον συνοδεύει στον γάμο ενός παιδικού του φίλου.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 75 Τελευταίο επεισόδιο

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 16/11/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47
Επεισόδιο 47
Η Φανή βλέπει την Κορίνα στην αγκαλιά του Μίλτου αλλά αποφασίζει να μην μιλήσει σε κανέναν. Ενώ στα όνειρά της βλέπει τον Ορέστη, στην πραγματικότητα η Σοφία ανησυχεί για την Νικολέττα. Το κορίτσι τυχαία ανακαλύπτει ποιος είναι ο δότης του νεφρού της και αποφασίζει να μαζέψει πληροφορίες για τη ζωή του. Η Χριστίνα γνωρίζει τη μητέρα του Μιχάλη. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει για να ταράξει τα νερά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τελειώνουν τρεις ακόμη χαρακτήρες

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 17/11/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48
Επεισόδιο 48
Η Στέλλα ζητάει από τον Κωστή να πείσει τον πατέρα του να παραδοθεί. Ο Πασχάλης δεν είναι πια ασφαλής στην κρυψώνα του και ο Χριστόφορος προσπαθεί να τον προστατέψει. Η Σοφία προσπαθεί να προστατέψει τη Νικολέττα αλλά το κορίτσι αρνείται να συνεργαστεί και δείχνει απόμακρο. Ο Ορέστης συνέρχεται και μαθαίνουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Το πρώτο πράγμα που ζητάει είναι να δει τη Σοφία, ενώ την ίδια ώρα εκείνη δεν έχει ιδέα ότι ο αγαπημένος της είναι ζωντανός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *