Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος επιστρέφει αθώος στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος επιστρέφει αθώος στο Διαφάνι

Μεγάλη χαρά θα πάρουν οι πρωταγωνιστές! Το δίκιο στο τέλος πάντα νικά. Ο Λάμπρος θα επιστρέψει στο Διαφάνι αθώος κι έτοιμος να αγκαλιάσει ξανά τα κοντινά του άτομα, στις Άγριες Μέλισσες.

         Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος επιστρέφει αθώος στο Διαφάνι

Όλοι θα είναι εκεί και θα πανηγυρίσουν. Η μέρα αυτή θα είναι μεγάλη! Η Ελένη, με δάκρυα στα μάτια, θα τον καλωσορίσει ξανά στο σπίτι τους. Η Ασημίνα και η Δρόσω θα δώσουν χρόνο στο ζευγάρι να γίνει ξανά ένα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία κινδυνεύει ξανά με φυλακή στην 2η σεζόν

Στο καφενείο θα στηθεί ένα μεγάλο γλέντι. Ο Λάμπρος έχει γλιτώσει τη δίκη, αλλά και τον θάνατο. Το σχέδιο του Ακύλα και του Ντούνια απέτυχε, για καλή τύχη του πρωταγωνιστή. Ο Ακύλας έστησε ένα ολόκληρο και θανατηφόρο πλάνο: να πεθάνει ο Λάμπρος μέσα στη φυλακή, πριν ομολογήσει.

 

Ο Λάμπρος, όμως, επιστρέφει στο Διαφάνι, με την οργή του Ακύλα να είναι ορατή, στις Άγριες Μέλισσες. Όσο εκείνος προσπαθεί να προσαρμοστεί, να εγκλιματιστεί ξανά, να πάρει τη ζωή στα χέρια του, τόσο ο Ακύλας ψάχνει τρόπους να τον οδηγήσει στο θάνατο.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Επόμενα β’ Κύκλος : 71 , 72 , 73 , 74 , 75

Η δίψα του για εκδίκηση δε σταματά. Ένας νέος κύκλος περιπετειών ξεκινάει στην αγαπημένη μας σειρά. Θα καταφέρουν, άραγε, οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές να δουν -επιτέλους- άσπρη μέρα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *