Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Οι γονείς της 29χρονης κατήγγειλαν τον σύζυγό της – Συνελήφθη ο δράστης

 Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Οι γονείς της 29χρονης κατήγγειλαν τον σύζυγό της – Συνελήφθη ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Οι γονείς της 29χρονης κατήγγειλαν τον σύζυγό της – Συνελήφθη ο δράστης 

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις αποκαλύψεις για τον θάνατο της νεαρής μητέρας στην Αλεξανδρούπολη. Λίγο μετά τις 12.00 συνελήφθη από αστυνομικούς ο σύζυγός της. Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας, τον κατηγορούν για τη δολοφονία…

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Οι γονείς της 29χρονης κατήγγειλαν τον σύζυγό της – Συνελήφθη ο δράστης

Ο 30χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη και συνελήφθη. Οδηγείται στην Ασφάλεια όπου αναμένεται να καταθέσει και να απαντήσει σε όλα όσα του καταλογίζουν στενοί συγγενείς της άτυχης κοπέλας.

Η 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών, κατέληξε χθες βράδυ (09-12-2021) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από τις 5 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη, Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ύπατος και σπλήνας.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κορονοϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.

 

 

Σοκάρουν οι τελευταίες πληροφορίες για την γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, με μία 29χρονη να βρίσκει φρικτό θάνατο από τα θανατηφόρα τραύματα που της προκάλεσε ο σύζυγός της και γυναικοκτόνος.

Συγκεκριμένα, η 29χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας και ήπατος όπου εκεί αρχικά ο σύζυγος της είπε στους γιατρούς πως έπεσε από τις σκάλες.

Διαβάστε Επίσης  Αυτοί είναι οι πέντε αναπνευστικοί ιοί που «χτυπούν» ταυτόχρονα τα παιδιά – Δεύτερο κύμα γρίπης τις επόμενες εβδομάδες

Τρεις ημέρες αργότερα, η νεαρή γυναίκα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά της.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Την ίδια ώρα, ο γυναικοκτόνος αναζητείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ μάλιστα η κοπέλα παρέμεινε στο σπίτι της για δύο ημέρες, όμως η κατάσταση της ήταν πολύ άσχημη με αποτέλεσμα ο δράστης να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Μάλιστα η 29χρονη είχε τόσο σοβαρό πρόβλημα από τα χτυπήματα στο ύπαρ και στην σπλήνα που η αιτιολογία που έδωσε ο σύζυγός της (ότι έπεσε από τις σκάλες) στους γιατρούς δεν δικαιολογούσε ούτε τις κακώσεις ούτε την αιμορραγία.

Μάλιστα χρειάστηκαν να αφαιρεθούν τα ¾ του ύπαρ για να σταματήσει η αιμορραγία, κάτι το οποίο δεν κατέστη τελικά δυνατόν με αποτέλεσμα η μητέρα τριών παιδιών να αφήσει την τελευταία της πνοή.

 

Τι αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ήπατος και σπλήνας. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κοροναϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.

Διαβάστε Επίσης  ΕΜΥ – Επικαιροποιημένο δελτίο : Μεγάλη προσοχή αυτές τις ώρες – Μέχρι πότε θα διαρκέσουν τα έντονα φαινόμενα

 

Οι γονείς της κατήγγειλαν τον δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Σημειώνεται ότι η νεκροψία νεκροτομή θα διενεργηθεί στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών Covid ,προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρουν.

 

Άφαντος ο σύζυγός της

Αφότου έγινε γνωστό πως η γυναίκα έχασε τη ζωή της, ο σύζυγός της έφυγε από το σπίτι και παραμένει άφαντος μέχρι και τώρα. Kαθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, αναμένεται να υπάρξει κατάλληλη διάταξη για να γίνει προσαγωγή του.

Τέλος, να σημειωθεί πως στο παρελθόν υπήρχαν καταγγελίες για ένταση στο σπίτι.

 

16η γυναικοκτονία

Σημειώνεται πως αυτή είναι η 16η γυναικοκτονία που καταγράφεται στη χώρα το 2021.

Προ λίγων ημερών, ένας 40χρονος στο Βλαχιώτη Λακωνίας δολοφόνησε τη γυναίκα του πνίγοντάς με τα ίδια του τα χέρια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *