Χαλκιδική : «Σκότωσε την Μαρία γιατί ήθελε να τον χωρίσει» – Το τηλεφώνημα του 8χρονου στην γιαγιά του

 

Χαλκιδική : «Σκότωσε την Μαρία γιατί ήθελε να τον χωρίσει» – Το τηλεφώνημα του 8χρονου στην γιαγιά του

Χαλκιδική : «Σκότωσε την Μαρία γιατί ήθελε να τον χωρίσει» – Το τηλεφώνημα του 8χρονου στην γιαγιά του

 

Ακόμη ένα φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στη Χαλκιδική καθώς ένας άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του .

Συγγενικό πρόσωπο ανέφερε πως το παιδί είχε τηλεφωνήσει στη γιαγιά του, για να της αναφέρει πως η μητέρα του και ο πατέρας του μαλώνουν.

Η άτυχη γυναίκα έγινε θύμα γυναικοκτονίας, σε μια από τις πιο φρικαλεότητες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

Συγγενής της γυναίκας που σκότωσε ο σύζυγός της και στην συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, μιλώντας στο newsit, τονίζει πως η 39χρονη ήθελε να του ζητήσει να χωρίσουν και πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής μάζευε τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Προφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

«Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι. Μάζευε τα πράγματά της, χθες, να φύγει και αυτός δεν την άφηνε και πήρε το όπλο και την σκότωσε.

Ήθελε να χωρίσει, είχαν χωρίσει και άλλη φορά απ’ όσο γνωρίζω», λέει στο newsit με τρεμάμενη φωνή συγγενής της γυναίκας. Το ανήλικο αγόρι, που είδε μπροστά στα μάτια του να πέφτουν νεκροί και οι δύο του γονείς, τραυματίστηκε από τα θραύσματα και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε Επίσης  Καισαριανή: Η Ματωμένη Πρωτομαγιά του 1944

Ο 8χρονος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης και εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του και πρόκειται να μπει στο χειρουργείο.

Η οικογένεια έχει ένα ακόμα παιδί, ένα 12χρονο κòριτσάκι, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς σύμφωνα με το nassosblog.gr είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Στο σπίτι της οικογένειας, αυτή την ώρα, βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς επίσης και η ιατροδικαστής που θα αναλάβει την νεκροψία νεκροτομή

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *