Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο μικρός λόρδος έρχεται – Σε αναστάτωση το χωριό

Συνεχίζονται τα παρατράγουδα στην αγαπημένη κωμική σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» με το ένατο επεισόδιο, όπου «ο μικρός λόρδος» καταφθάνει στο χωριό και όλη η οικογένεια αναστατώνεται.

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο μικρός λόρδος έρχεται – Σε αναστάτωση το χωριό

Η Πένη και η Πωλίνα, πεπεισμένες ότι ο Αλφρεντ είναι γιος του λόρδου του οίκου Ντορτσεστερ είναι σε αναβρασμό ετοιμασιών για να υποδεχτούν τους ερωτευμένους. Οι ετοιμασίες, κατά βάση, περιλαμβάνουν μαθήματα Αγγλικών και συμπεριφοράς του Λυκούργου και του Βασίλη, από τους οποίους φυσικά περιμένουν τα … χειρότερα.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης με μαχαίρι στο σπίτι της Μυρτάλης

 

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο μικρός λόρδος έρχεται – Σε αναστάτωση το χωριόΣυμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο μικρός λόρδος έρχεται – Σε αναστάτωση το χωριό

Και ενώ η εκπαίδευση συνεχίζεται στο ένατο επεισόδιο στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», η Λίζα με τον Αλφρεντ καταφτάνουν 5 μέρες νωρίτερα. Το δείπνο που παρατίθεται έχει ξεκαρδιστικά αποτελέσματα αλλά ο Άλφρεντ σαν περήφανος Αλβανός, καταπιέζεται από το ψέμα και με τη σειρά του πιέζει τη Λίζα να πει την αλήθεια στους γονείς της. Η Λίζα, όμως, επειδή γνωρίζει ότι οι γονείς της δε θα αντιδράσουν με τον καλύτερο τρόπο προσπαθεί να τον μεταπείσει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Νότα παγιδεύει τον Μάρκο

 

Τι θα γίνει όμως τώρα που όλο το χωριό ήδη μιλάει για την άφιξη του γαμπρού απ΄ το Λονδίνο και ο Λυκούργος, από την ξιπασιά, σκέφτεται μέχρι και να κατέβει για βουλευτής. Πως θα γλιτώσει το εγκεφαλικό η Πένη όταν λάμψει η αλήθεια;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *