Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η τύχη του Λευτέρη στη σειρά

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η τύχη του Λευτέρη στη σειράΆγριες Μέλισσες Spoiler: Η τύχη του Λευτέρη στη σειρά

Ο Λευτέρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας κι όλα αλλάζουν, στις Άγριες Μέλισσες. Μία σκηνή σοκαριστική που θα χαραχτεί στις μνήμες των τηλεθεατών της σειράς. Πράγματι, ο Λευτέρης Μεγαρίτης ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του, μετά την σκληρή κι απάνθρωπη στάση του πατέρα του.

 

                Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η τύχη του Λευτέρη στη σειρά

Ο Ακύλας τον έφτασε στα όριά του. Ήταν έτοιμος ακόμη και να τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. Δε μπορούσε να δεχτεί πως το παιδί του τρέφει ερωτικά συναισθήματα για έναν άλλον άντρα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μαθιός Και Αστέρης Σώζουν Την Αργυρώ Από Δολοφονική Επίθεση

Ο Λευτέρης έδεσε σεντόνια και κρεμάστηκε. Η Ζωή, η Κορίνα και η Αιμιλία προσπάθησαν να τον σώσουν. Κραυγές απόγνωσης, τρόμου κι αγωνίας καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό. Ποια θα είναι η τύχη του Λευτέρη;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η τύχη του Λευτέρη στη σειράΗ Ζωή δίπλα στο παιδί της

Ο Λευτέρης θα σωθεί, στις Άγριες Μέλισσες. Θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο και θα σωθεί την τελευταία στιγμή. Θα φτάσει κοντά στον θάνατο, χωρίς να αποχαιρετήσει οριστικά τη σειρά Ο εφιάλτης του, βέβαια, θα ξεκινήσει αμέσως μετά…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Απίστευτη Εξέλιξη – Η Καλλιόπη Γράφει Την Περιουσία Της Στον Άγγελο

Η Ζωή θα μάθει όλη την αλήθεια και θα κάνει τα πάντα για να σώσει τον γιο της. Ο Ακύλας παραμείνει σκληρός κι αδίστακτος, παρόλο που είδε το παιδί του σε άθλια κατάσταση. Δε μπορεί να πιστέψει πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος, δε θέλει να το δεχτεί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση