Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος φλερτάρει ασύστολα δεξιά κι αριστερά

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος φλερτάρει ασύστολα δεξιά κι αριστεράΗ Γη της Ελιάς: Ο Μάνος φλερτάρει ασύστολα δεξιά κι αριστερά

Φαίνεται πως η κρίση στη σχέση του με την Μαρίνα είναι μεγάλη. Ο Μάνος συνεχίζει το ασταμάτητο φλερτ στην γη της ελιάς, αποδεικνύοντας διαρκώς πως η ρήξη με την Μαρίνα είναι οριακά οριστική.

               Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος φλερτάρει ασύστολα δεξιά κι αριστερά

Το ζευγάρι έχει πολλές εντάσεις το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, μία συνάντηση με τον Ισίδωρο, θα είναι αρκετή για να βάλει ξανά την “φιτιλιά” ανάμεσά τους. Ο Ισίδωρος θα συναντήσει την Μαρίνα τυχαία στο δρόμο και ο πόλεμος θα ξεσπάσει.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτές οι δυο γυναίκες ορίζουν το φινάλε

Η Μαρίνα θα του απαντήσει αναλόγως, μέσα της, όμως, θα νιώσει εντελώς απροστάτευτη. Ως πότε θα παίζει κρυφτό με τον σύζυγό της; Στο μεταξύ, το σκίρτημα του Μάνου για την Ευτυχία είναι ένα σημάδι πως όλα θα είναι εντελώς διαφορετικά, από εδώ και στο εξής.

Ο Μάνος στην γη της ελιάς

Ο Μάνος ξενοκοιτάει

Το ενδιαφέρον του για τη Μαρίνα φαίνεται πως έχει τελειώσει. Ο ίδιος θα βγει ένα βράδυ με την Ελένη και την Ζωή και το πάθος θα φουντώσει. Η Ζωή θα τον φλερτάρει έντονα, με αποτέλεσμα εκείνος να λυγίζει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Άγγελος πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον Μαθιό

Στο μεταξύ, το τηλεφώνημα που θα προηγηθεί με την Μαρίνα, θα είναι ψυχρό. Ακόμη κι εκείνη έχει αντιληφθεί πως η κατάσταση μεταξύ τους είναι πολύ άσχημη. Ο Μάνος, για να ξεσπάσει, φλερτάρει δεξιά κι αριστερά, στην γη της ελιάς.

Το ζευγάρι διχάζεται. Θα καταφέρουν να μείνουν μαζί ως το τέλος; Ποια θα είναι η στάση της Μαρίνας απέναντι στα τελευταία γεγονότα; Τίποτα δεν είναι το ίδιο ανάμεσά τους… Θα μπορέσει ο Μάνος να την κοιτάξει ξανά στα μάτια;

πηγή

 

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χωρίζει τον Μάνο γιατί τον πιάνει με άλλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *