Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χωρίζει τον Μάνο γιατί τον πιάνει με άλλη

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χωρίζει τον Μάνο γιατί τον πιάνει με άλληΗ Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χωρίζει τον Μάνο γιατί τον πιάνει με άλλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς τρέχουν καθώς η Μαρίνα χωρίζει τον Μάνο γιατί τον πιάνει με άλλη.

Η ηθοποιός που υποδύεται τη Μαρίνα στην σειρά η Γη της Ελιάς του mega, μιλά αποκλειστικά στο TV Mania και αποκαλύπτει τις συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς που έχει αγαπηθεί πολύ αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής της… Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πως η Μαρίνα χωρίζει τον Μάνο γιατί τον πιάνει με άλλη.

Στο σίριαλ υποδύεσαι τη Μαρίνα. Έχεις κοινά στοιχεία με τον ρόλο σου;

Με τη Μαρίνα έχω αρκετά κοινά στοιχεία. Είναι λογική και αντιδρά στις καταστάσεις όπως θα αντιδρούσα και εγώ. Τώρα, αν ξαφνικά γίνει κακιά τότε μπορεί να έχω διαφορές μαζί της.

Πώς θα εξελιχθεί στην πορεία η σχέση της Μαρίνας και του Μάνου;

Η Μαρίνα θα χωρίσει με τον Μάνο. Έτσι κι αλλιώς, δεν αντέχει να κρύβονται άλλο. Νιώθει επίσης πως δεν είναι η προτεραιότητα του. Θα υπάρξουν και τρίτα πρόσωπα στη σχέση τους. Αυτό την ταρακουνάει και τον χωρίζει. Τώρα, αν τα ξαναβρούν δεν ξέρω.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σούσουρο: Ο άνδρας που μπαίνει ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

 

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χωρίζει τον Μάνο γιατί τον πιάνει με άλληΠοια θα είναι η αντίδραση του Ισίδωρου στην απόφαση του γιου του να παντρευτεί κρυφά με τη Μαρίνα;

Ο Ισίδωρος δεν χαίρεται καθόλου. Τη Μαρίνα δεν την συμπαθεί, γιατί βρίσκει ότι δεν ταιριάζει στο γιο του, ότι του πέφτει λίγη. Οι βλέψεις του Ισίδωρου και τα σχέδια του για τον Μάνο δεν συμπεριλαμβάνουν σε καμία περίπτωση τη Μαρίνα.

 

Η Χάιδω που όπως ξέρουμε μισεί τον Μάνο, Θα δημιουργήσει ξανά πρόβλημα στο ζευγάρι;

Όχι, μπορεί να μην της αρέσει αυτή η σχέση, ωστόσο έχει άλλα πράγματα να σκεφτεί και άλλα προβλήματα να λύσει, οπότε η προτεραιότητα της δεν είναι να καταστρέψει αυτή τη σχέση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ δέχεται να συναντηθεί με τον Αστέρη

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χωρίζει τον Μάνο γιατί τον πιάνει με άλλη

Θα καταφέρει η Μαρίνα να πείσει τον άντρα της να δώσει αυτά που ανήκουν στη Μυρτάλη;

Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Μάνο με τη λογική και το δίκαιο.Σε κάποιες περιπτώσεις το καταφέρνει γιατί ο Μάνος την αγαπάει.

Θα ήθελε να δώσει το μερίδιο του στη Μυρτάλη, αυτή όμως δεν το δέχεται γιατί είναι περήφανη και θέλει να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό με τη διαθήκη.

 

Πώς θα αντιδράσει η Μαρίνα με την επιστροφή του Αλέξη στη Μάνη;

Δεν αντιδρά έντονα αλλά κάτι την ανησυχεί, γι αυτό συμβουλεύει τη Μυρτάλη να προσέχει.

 

Στους κινδύνους που περιμένουν τη Μυρτάλη, η Μαρίνα πώς θα αντιδράσει;

Θα είναι δίπλα της, το στήριγμα της. Οι δυο τους είναι πολύ συνδεδεμένες, κάτι περισσότερο από φίλες. Πράγμα σπάνιο για την εποχή μας αλλά όχι αδύνατο. Οπότε θα σταθεί στο πλευρό της σαν βράχος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *