Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 51 , 52 , 53

Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 51 , 52 , 53

Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 51 , 52 , 53

Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια ,περιλήψεις των επεισοδίων 51 , 52 , 53. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της νέα δραμεντί της ΕΡΤ1!

                            Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 51 , 52 , 53

 

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 51 στις 14/12/2021
επεισόδιο 51

Ο Φεγκούδης προσπαθεί να χωνέψει την γκάφα που έκανε ο Μάνος κι ανησυχεί για το μέλλον την εταιρείας. Η Τόνια «πιέζει» τη Σούλα να απελευθερωθεί σε σχέση με τον Φεγκούδη. Η Ντάντω προλαβαίνει να πάρει το γράμμα χωρίς να το διαβάσει ο Πιπερόπουλος και ο Χρύσανθος πιέζει τη Μάρω να σταματήσει τις… πιέσεις προς τη Διώνη. Ο Πάρης καλείται να «διαβάσει» το τεστ εγκυμοσύνης της Τραβιάτας, την ώρα που ο Πιπερόπουλος στέλνει μήνυμα στον Φεγκούδη ότι την επομένη θα παραλάβει την πλειοψηφία των μετοχών.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Πόλεμος Μυρτάλης Και Ισίδωρου «Δε Θα Σου Αφήσω Ευρώ»

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 52 στις 15/12/2021
επεισόδιο 52

Το διάλειμμα στη σχέση του Μάνου και της Μαριτίνας προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και τριγμούς στο σπίτι των Φεγκούδηδων. Ο Μάνος, ανυποχώρητος, κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει το ειδύλλιο που αρχίζει να δημιουργείται με την Τόνια. Ο Πιπερόπουλος, με όλα τα χαρτιά στα χέρια του, εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση. Μια ιδέα της Τόνιας θα ενθουσιάσει τον Φεγκούδη και θα προκαλέσει, άθελά της, νέους πονοκεφάλους στον Μάνο.

Δείτε επίσης : Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 47 , 48 , 49 , 50
Η Μάρω και ο Χρύσανθος εμπιστεύονται τον λάθος άνθρωπο και καλούνται να μάθουν ότι, κάποιες φορές, ο καλός καλό δεν βρίσκει. Τα χτυπήματα που δέχεται η Διώνη είναι αλλεπάλληλα και, τραγικότερο όλων, η είδηση που μαθαίνει κατά λάθος και πρέπει οπωσδήποτε να διαχειριστεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Σε ξεγράφω από κόρη μου Βασιλική»

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 53 στις 16/12/2021
επεισόδιο 53

Ο Πιπερόπουλος και οι σύμβουλοί του φτάνουν στη «Φεγκούδης Σνακς», με στόχο να πάρουν πάνω από το 51% της εταιρείας, ενώ η Διώνη ανακαλύπτει το τεστ εγκυμοσύνης της Τραβιάτας. Ο Μάνος ψάχνει να βρει τρόπο για να ρίξει το ποσοστό του πεθερού του και η Σούλα αναστατώνεται με την κατάρρευση της υγείας του Χαράλαμπου. Πώς θα αντιδράσει η Τόνια, όταν η Πελαγία της πει ότι βρίσκεται στο σπίτι του παπά μαζί με τον Ταρζάν; Θα αποδεχτεί ο Πιπερόπουλος τον συμβιβασμό που του προτείνει ο Μάνος;

Αφήστε μια απάντηση