Γη της Ελιάς – Ο Αλέξης πέφτει στο γκρεμό: «Αυτό ήταν…»

Στα άκρα θα φτάσει για ακόμα μια φορά, ο Αλέξης, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς. Ο ήρωας στο αποψινό επεισόδιο απειλεί ευθέως την Μαργαρίτα πως θα βάλει τέλος στην ζωή του πέφτοντας στο γκρεμό. Θα προλάβει να τον σταματήσει εκείνη;

Τι θα δούμε απόψε 26/3 στην Γη της Ελιάς;
Το ειδύλλιο του Κουράκου με την Ευτυχία παίρνει το δρόμο για την εκκλησία και η νεαρή γυναίκα πηγαίνει μαζί με την Άννα για να διαλέξει νυφικό. Η Δήμητρα εντοπίζει κι άλλες μελανιές στο σώμα της μικρής Φιλιώς και ζητάει από τον παππού της να κάνει άμεση καταγγελία. Παράλληλα δίνει όλο και μεγαλύτερο ερωτικό πάτημα στον Κυριάκο θέλοντας να τον παγιδέψει. Η Μυρτάλη προσλαμβάνει την Αντωνία στο εργαστήριο. Ο Άρης συνεχίζει να λέει ψέματα στην Εύα για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Ο Στάθης ανησυχεί μήπως ο Δημοσθένης μάθει την αλήθεια για το Φίλιππο και την Ειρήνη, γνωρίζοντας ότι θα ξεσπάσει έντονα στην Ασπασία. Ο Δημοσθένης ασκεί πίεση στον Κωσταντίνο να συνεχίσουν τις παρανομίες αλλά ο Κωσταντίνος αρνείται κατηγορηματικά. Τέλος, ο Αλέξης, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, απειλεί να δώσει τέλος στην ζωή του. Η συνέχεια επί της οθόνης μας…..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *