To Αύριο μας ανήκει: Ξαφνικός θάνατος για τη σειρά – Γιατι τελειώνει ακόμα νωρίτερα

To Αύριο μας ανήκει: Ξαφνικός θάνατος για τη σειρά – Γιατι τελειώνει ακόμα νωρίτερα

H μια αναποδιά πάνω στην άλλη σκάει στην καθημερινή σειρά του MEGA “Το αύριο μας ανήκει”, καθώς λίγο πριν το φινάλε η σειρά σταματάει κι όχι αυτή τη φορά δεν κόβεται!

To Αύριο μας ανήκει: Ξαφνικός θάνατος για τη σειρά – Γιατι τελειώνει ακόμα νωρίτερα

Αλλωστε, είχε ήδη αποφασιστεί ότι η καθημερινή σειρά του MEGA θα ολοκληρωθεί πρόωρα στα 77 επεισόδια από τα 90 που είχαν προσυμφωνηθεί αρχικά. Ετσι, από τον Φεβρουάριο, η σειρά θα έριχνε αυλαία στις 24 Δεκεμβρίου ώστε στις 27/12 και ημέρα Δευτέρα να κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι The Cash με την Μαρία Μπεκατώρου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αντιγόνη και Ορέστης ερωτεύονται

Φαίνεται όμως ότι το σίριαλ Το Αύριο μας Ανήκει κόβεται με τον πλέον βίαιο τρόπο και χωρίς καμία υπαιτιότητα του σταθμού καθώς πάνω που η παραγωγή θα γύριζε τα τελευταία πέντε επεισόδια, βρέθηκαν πέντε κρούσματα χθες σε καστ και συνεργείο με αποτέλεσμα να σταματήσουν ξαφνικά τα γυρίσματα. Αν και υπήρχαν δυο επεισόδια στοκ και άρα θα έφταναν μέχρι και την Τετάρτη, το κανάλι αποφάσισε να βγάλει τη σειρά από το πρόγραμμα από χθες Δευτέρα και να βάλει στη θέση της σε επανάληψη το “Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς”.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 32, 33, 34, 35,

Θεωρείται σίγουρο ότι σε καμία περίπτωση η σειρά δεν θα ολοκληρωθεί την προγραμματισμένη ημερομηνία καθώς δεν θα έχουν προλάβει να γυριστούν τα επεισόδια του φινάλε.

Ωστόσο, το MEGA έχει αποφασίσει να τα προβάλει εν ευθέτω χρόνο τα τελευταία επεισόδια ώστε οι τηλεθεατές να καταφέρουν να δουν το φινάλε.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *