Σασμός: Οι απόψεις του Νικηφόρου τρομοκρατούν τον Μαθιό(video)

 

Σασμός: Οι απόψεις του Νικηφόρου τρομοκρατούν τον Μαθιό
Σασμός: Οι απόψεις του Νικηφόρου τρομοκρατούν τον Μαθιό(

Σασμός: Οι απόψεις του Νικηφόρου τρομοκρατούν τον Μαθιό(video)

Ο Νικηφόρος δείχνει έναν άλλον εαυτό κι ο Μαθιός προβληματίζεται έντονα στη σειρά Σασμός. Ο μικρός Νικηφόρος μεγάλωσε απ’ ότι φαίνεται και έχει αρχίσει να έχει κάποιες ιδιαίτερα αναχρονιστικές απόψεις που θα τον φέρουν σε σύγκρουση τόσο με την κοπέλα του, όσο και με τον θείο του και τον Μανώλη.

Ο Νικηφόρος δεν δέχεται μία γυναίκα να παντρευτεί ξανά αφού χηρέψει. Όλα ξεκινούν όταν ο Μαθιός του ανακοινώσει ότι η Αρχοντούλα θα ξαναπαντρευτεί. Ο Νικηφόρος θα προβληματιστεί, αφού θεωρεί ότι παρόλο που έχουν περάσει τρία χρόνια είναι πολύ νωρίς να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει τελείως τα λογικά της στην φυλακή

Σασμός: Οι απόψεις του Νικηφόρου τρομοκρατούν τον Μαθιό(

 

Μία διαμάχη ξεκινά κι ο Μαθιός θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Μία τραγική ειρωνία αιωρείται στον αέρα. Ο Νικηφόρος δεν γνωρίζει ακόμη ότι η μητέρα του έχει σχέση με τον Μαθιό μόλις λίγο καιρό αφού πέθανε ο πατέρας του. Ο Μαθιός κρύβεται πίσω απ’ όλα κι ο Μανώλης το γνωρίζει. Όμως δεν έχει μιλήσει και δεν έχει πει τίποτα.

Ποιος ξέρει τι θα κάνει ο Νικηφόρος όταν όλα αυτά βγουν στη φορά; Η οργή του θα θολώσει την κρίση του. Ο Μαθιός όμως είναι ξεκάθαρος στη συζήτηση. «Ο καθένας έχει το νου του. Και δεν μας πέφτει λόγος». Ο Νικηφόρος όμως δεν πτοείται λέγοντας, «Ε όχι δα, άμα είναι για τη μάνα μου, ας μας πέφτει και μας παραπέφτει».

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Νταντά – φρουρός για μωρό και Αλεξάνδρα

Η αλήθεια όμως σύντομα θα φανεί και τότε… ο Νικηφόρος κι ο Μαθιός θα έρθουν αντιμέτωποι στη συνέχεια της σειράς Σασμός.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *