ΠΟΕΔΗΝ: Διακρίσεις στις ΜΕΘ για Μητροπολίτες, πολιτικούς και επιχειρηματίες

ΠΟΕΔΗΝ: Διακρίσεις στις ΜΕΘ για Μητροπολίτες, πολιτικούς και επιχειρηματίεςΠΟΕΔΗΝ: Διακρίσεις στις ΜΕΘ για Μητροπολίτες, πολιτικούς και επιχειρηματίες

  • «Το σύστημα πρέπει να παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Επώνυμους και ανώνυμους. Εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. Το πράττει;» αναρωτιέται ο Μιχάλης Γιαννάκος της ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλοντας διακρίσεις.
    Διακρίσεις αναφορικά με τους ανθρώπους που καταφέρνουν να βρουν ένα κρεβάτι ΜΕΘ στα νοσοκομεία καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ. Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, την ώρα που 130 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, επώνυμοι πολιτικοί, επιχειρηματίες, Μητροπολίτες βρίσκουν ΜΕΘ.

«Το σύστημα πρέπει να παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Επώνυμους και ανώνυμους. Εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους» σημειώνει ο κ. Γιαννάκος συμπληρώνοντας «όταν όμως έχεις πόλεμο, ελάχιστες ΜΕΘ και πολλούς νέους σε ηλικία ασθενείς εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένους δεν κάνεις διακρίσεις».

Διαβάστε Επίσης  Καιρός σήμερα Κυριακή – Πού θα αγγίξει 40άρι

«Γιατί, διάκριση είναι αυτό που συμβαίνει στο Σωτηρία. Να βρίσκεται στη ΜΕΘ μη διασωληνωμένος πολιτικός» αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, την ώρα που 130 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, 13 εξ αυτών μόνο στο ΑΧΕΠΑ οι οποίοι βρίσκονται σε κοινούς θαλάμους, μεταξύ τους υπάρχει και ένας 48χρονος.

«Είχαν άλλοι σειρά που περιμένουν πολλές ημέρες σε θαλάμους διασωληνωμένοι σε πιο σοβαρή κατάσταση και νεότεροι. Τέτοια ζητήματα τροφοδοτούν την αναξιοπιστία του συστήματος και την καχυποψία του κόσμου. Περαστικά ευχόμαστε και μακάρι να είχαν την ευκαιρία να νοσηλευθούν σε ΜΕΘ όλοι οι πολύ σοβαρά ασθενείς διασωληνωμένοι ή μη. Θα είχαμε πολύ λιγότερους θανάτους» καταλήγει ο κ. Γιαννάκος.

Διαβάστε Επίσης  ΕΟΔΥ: Σαρώνει η γρίπη στην Ελλάδα - Τι δείχνουν τα στοιχεία

πηγή

ΠΟΕΔΗΝ: Διακρίσεις στις ΜΕΘ για Μητροπολίτες, πολιτικούς και επιχειρηματίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *