Η Γη της Ελιάς: Ανέστης και Κουράκος συμμαχούν – Η αλήθεια στο φως

Η Γη της Ελιάς: Ανέστης και Κουράκος συμμαχούν – Η αλήθεια στο φως

Η Γη της Ελιάς: Ανέστης και Κουράκος συμμαχούν – Η αλήθεια στο φως

Κι όμως και οι σκληροί χαρακτήρες θα λυγίσουν, στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Ανέστης και ο αστυνόμος Κουράκος θα έχουν μία έντονη συζήτηση, στην γη της ελιάς, η οποία θα φέρει στο φως καλά κρυμμένα μυστικά.

Ο θάνατος του Νικόλα θα συγκλονίσει τη Μάνη και η κηδεία του θα ανατριχιάσει πρωταγωνιστές και τηλεθεατές. Όλοι θα φορέσουν μαύρα, θα κλάψουν, θα θρηνήσουν για τον άδικο αυτό χαμό.

Ο νεαρός εντοπίζεται νεκρός με τέσσερις σφαίρες στο στήθος, στο κτήμα των Στεφανέων. Ήταν μόνος του, όταν άντρες αδίστακτοι από το καρτέλ, τον γάζωσαν, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος…

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Διπλός γάμος για Ασημίνα και Δρόσω

Η Γη της Ελιάς: Ανέστης και Κουράκος συμμαχούν – Η αλήθεια στο φωςΟ Κουράκος σε απόγνωση

Όσο ο Ανέστης και ο Φίλιππος κλαίνε με μαύρο δάκρυ στην γη της ελιάς, τόσο ο Κουράκος ερευνά από το τμήμα τον αληθινό δολοφόνο. Ψάχνει μανιωδώς να βρει τον υπεύθυνο για το μεγάλο αυτό κακό.

Δε μπορεί να διανοηθεί που ήταν μπλεγμένος ο Νικόλας και ξεσπάει. Αυτό που θα αφήσει άφωνο το κοινό, είναι η στάση του Ανέστη. Κι όμως, ο Ανέστης θα δείξει πως έχει μία πολύ ευαίσθητη πλευρά. Θα λυγίσει με τον θάνατο του Νικόλα, θα πέσει στο έδαφος, θα κλάψει, θα ουρλιάξει.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Διαβολική συμμαχία μεταξύ Κυπριανής – Δαμιανής

Αμέσως, θα τρέξει στον Κουράκο. Θα τον βοηθήσει στις έρευνές του, θα του δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να φτάσει στον αληθινό ένοχο. Ο Κουράκος τον ευγνωμονεί και μαζί συμμαχούν για να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Την ίδια στιγμή, η Χάιδω υποφέρει από τύψεις. Ο κόσμος της καταρρέει. Θεωρεί τον εαυτό της υπαίτιο για το κακό που βρήκε τον Νικόλα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *