Η Γη Της Ελιάς: Το Ένοχο Μυστικό Και Το Δάνειο Φωτιά Των Βρεττάκων

Η Γη Της Ελιάς: Το Ένοχο Μυστικό Και Το Δάνειο Φωτιά Των ΒρεττάκωνΗ Γη Της Ελιάς: Το Ένοχο Μυστικό Και Το Δάνειο Φωτιά Των Κουράκων

Η Γη της Ελιάς: Ένα δάνειο θα ανάψει φωτιές στους Βρεττάκους, για ακόμη μια φορά, στην γη της ελιάς. Η Μυρτάλη χτίζει την επιχείρησή της βήμα – βήμα. Μαζί με την Ισμήνη κάνουν όνειρα για τη συνέχεια, με το ορόσημο των Βρεττάκων να έχει κατοχυρωθεί.

Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο μυστικό και το δάνειο φωτιά των Βρεττάκων

Φυσικά, αυτό δεν έχει εγκριθεί από τον Μάνο και τον Ισίδωρο. Ωστόσο, η Μυρτάλη δεν ενδιαφέρεται. Θέλει να πετύχει τον στόχο της, να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα και να σταθεί στα πόδια της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς – Βασιλική: «Σε Παρακαλώ Στέφανε, Μην Παρασυρθείς»

Για να πετύχει, όμως, αυτό, πρέπει κάποιος να μπει εγγυητής στο δάνειο που θα πάρει. Ο Στέφανος δέχεται να την στηρίξει και οι υπογραφές μπαίνουν. Βέβαια, όλα αυτά γίνονται πριν η Βασιλική φύγει από το σπίτι και κλείσει την πόρτα πίσω της…

Η Μυρτάλη γνωρίζει όλη την αλήθεια. Γνωρίζει πως η Βασιλική το έσκασε με τον Φίλιππο, γνωρίζει πως είναι έγκυος, γνωρίζει πως βρίσκεται στην Αθήνα. Όσο οι Καπερνάροι ψάχνουν παντού να τη βρουν, η Μυρτάλη σιωπά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα χωρίζουν ο ένας μετά τον άλλον

Κι αυτό είναι το επίφοβο της υπόθεσης: Ο Στέφανος μπαίνει εγγυητής στο δάνειο της, ενώ αυτή του κρύβει κάτι πάρα πολύ σημαντικό, στην γη της ελιάς. Εάν ο Στέφανος μάθει πως η Μυρτάλη γνώριζε τα πάντα, η εμπιστοσύνη του θα χαθεί.

Την ίδια στιγμή, ο Ισίδωρος μαθαίνει για το δάνειο και γίνεται τρελός. Φοβάται πως η περιουσία επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο, μέσα από τις κινήσεις της Μυρτάλης. Δε μπορεί, όμως, να την σταματήσει πια, γιατί μένει μόνος, εναντίον όλων.

περισσότερα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *