Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα επεισόδια 2-3-4-5-6

Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα επεισόδια 2-3Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα επεισόδια 2-3-4-5-6

Τα επεισόδια 2-3-4-5-6 από την σειρά του Mega Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα

Επεισόδιο 2: «Η δεξαμενή». Η Πένη Νταλαούρα ζει στην Αθήνα ένα συναρπαστικό, παράνομο έρωτα με τον Αλβανό μετανάστη, τον Μπουκουράν. Από τύψεις απέναντι στον άνδρα της τον Λυκούργο αποφασίζει τελικά να χωρίσει και επιστρέφει στο Κουδουνάρι. Ταυτόχρονα στο Κουδουνάρι εξελίσσεται ένας αδυσώπητος αγώνας ανάμεσα στον Λυκούργο και τον Τόλη Κακαλιούρα σχετικά με το ποιος θα αναλάβει εργολαβικά το έργο της κατασκευής της Νέας Δεξαμενής του Δήμου. Στο δημοτικό συμβούλιο επικρατεί το απόλυτο χάος μετά και την ισχυρή αντιπολίτευση της μαχητικής δημοτικής συμβούλου Φώτως Γκιουλέκα που αντιδρά στην κατασκευή του έργου. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ένα ήρεμο βραδύ που η Πένυ μαγειρεύει με την κολλητή της Κλαίρη Γκαργκατζούδη και ο Λυκούργος βλέπει μπάλα παρέα με το μπατζανάκη του Βασίλη Βαρδάκα, ο Μπουκουράν από την Αθήνα παίρνει το ΚΤΕΛ με προορισμό το Κουδουνάρι.

 

Επεισόδιο 3: «Μοιραίο Πάθος». Ο Μπουκουράν δεν αντέχει το χωρισμό του με την Πένη και αποφασίζει να πάει να την βρει στο Κουδουνάρι. Όταν τον βλέπει μπροστά της η Πένη, πανικοβάλλεται. Σε πρώτη φάση πρέπει να βρει τρόπο να μη γίνει ο Μπουκουράν αντιληπτός από κανέναν και πολύ περισσότερο από τον άνδρα της, τον Λυκούργο. Αποφασίζει έτσι να τον κρύψει στο άδειο πατρικό της σπίτι που βρίσκεται σε ένα διπλανό χωριό, το Καλαμίτσι. Έτσι μπορεί να είναι σίγουρη ότι δεν θα την δει κανείς να τον συναντά αλλά και να μπορεί να τον επισκέπτεται κρυφά. Η αναποδιά δεν αργεί να συμβεί. Μια μέρα που οι δυο εραστές είναι στο πατρικό έρχεται ξαφνικά ο άντρας της Πένης, ο Λυκούργος.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Χωρίς επεισόδιο τη Δευτέρα – Τι συνέβη;

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4
«ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ»
Η Πένη συνεχίζει να κρύβει τον Μπουκουράν στο πατρικό της, στο Καλαμίτσι. Μέχρι τώρα τα πράγματα έχουν πάει καλά και το σπίτι εξελίσσεται σε ερωτική φωλιά του παράνομου ζευγαριού. Το πατρικό στο Καλαμίτσι όμως είναι ερωτική φωλιά και ενός άλλου παράνομου ζευγαριού. Κάθε τόσο πηγαίνει εκεί η αδερφή της Πένης, η Πωλίνα με τον εραστή της, τον Τόλη Κακαλιούρα. Η αναποδιά και τα ευτράπελα θα ξεκινήσουν την ημέρα που η Πωλίνα δανείζεται από την Πένη το αυτοκίνητο της και πηγαίνει με αυτό στο Καλαμίτσι σχεδιάζοντας να συναντήσει τον Τόλη. Η συνάντηση Πωλίνας και Μπουκουράν θα φέρει ανατροπές.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος φοβάται για την οικογένεια του

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5
ΤΙΤΛΟΣ : «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ»

Το δανεικό αυτοκίνητο που πήρε η Πωλίνα από την αδερφή της την Πένη προκειμένου να πάει στο πατρικό τους στο Καλαμίτσι γίνεται αιτία για μια σειρά από παρεξηγήσεις. Η Πωλίνα σκοπεύει να συναντήσει στο σπίτι τον εραστή της, Τόλη Καλιακούρα. Τα μπερδέματα και με την παρουσία του Μπουκουράν στο σπίτι είναι ατελείωτα. Το βασικό μπέρδεμα όμως είναι στο μυαλό του Λυκούργου ο οποίος πιστεύει πως η Πένη είναι ερωμένη του βασικού επαγγελματικού του ανταγωνιστή, του Τόλη Κακαλιούρα.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6
«ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΜΠΕΛΑ»

Η Πένη με πολύ κόπο ξεφεύγει απ όλες τις κακοτοπιές και καταφέρνει να κρύβει από τους πάντες την παρουσία του Μπουκουράν. Ο Μπουκουράν παραμένει κρυμμενος στο πατρικό της Πένης στο Καλαμίτσι αλλά το συγκεκριμένο σπίτι δείχνει να μην είναι ένα ασφαλές καταφύγιο. Η Πένη σκέφτεται να ρισκάρει όσο δεν πάει. Να κρύψει τον Μπουκουράν μέσα στο ίδιο της το σπίτι αλλά η ιδέα της είναι ακόμα πιο εξτρίμ. Του προτείνει να μεταμφιεστεί σε οικιακή βοηθό με το όνομα Αναμπέλα.Η κατάσταση είναι οριακή και γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη όταν μια μέρα η Αναμπέλα έχει ένα μικρό ατύχημα.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *