Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική Το Σκάει Μέσα Στην Νύχτα Με Το Μωρό Στην Κοιλιά Της – Ο Λόγος;

 

Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική Το Σκάει Μέσα Στην Νύχτα Με Το Μωρό Στην Κοιλιά Της – Ο Λόγος;

 

Η Βασιλική λέει ένα ψέμα για να καλύψει τον λόγο για τον οποίο παίρνει βιταμίνες και σίδηρο, αλλά οι γονείς την δεν την πιστεύουν. Eτσι ο Στάθης την πηγαίνει με το ζόρι να κάνει εξετάσεις αίματος.

Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική Το Σκάει Μέσα Στην Νύχτα Με Το Μωρό Στην Κοιλιά Της – Ο Λόγος;

Στο μεταξύ η Αρετή δείχνει ανήσυχη καθώς σκέφτεται αμέσως το ενδεχόμενο να είναι έγκυος η κόρη της και είναι αποφασισμένη να το ερευνήσει.

Μετά από όλα αυτά η Βασιλική και ο Φίλιππος, βλέποντας ότι είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν, αποφασίζουν να το σκάσουν για την Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στο φως η δολοφονία του Στεφανή – Το όπλο «μιλάει»

Πριν όμως φύγουν, η Μυρτάλη ενημερώνει τη Βασιλική ότι η Αρετή υποψιάζεται την εγκυμοσύνη της κι έτσι η Βασιλική οργανώνει εσπευσμένα τη φυγή της. Το ίδιο βράδυ αφήνει σημείωμα πως φεύγει από το σπίτι, αλλάζει κινητό, ενημερώνει την Αννα και ξεκινά τη νέα της ζωή στην Αθήνα.

Στο μεταξύ ο Στάθης και η Αρετή δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το έσκασε ξανά η κόρη τους και υποψιάζονται πως έχει κάποιο δεσμό. Η Μυρτάλη, που ξέρει το μυστικό της Βασιλικής, δεν μπορεί να το πει στον Στέφανο, γεγονός που της δημιουργεί τρομερό άγχος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αναλυτικά τα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας εώς 05/05/23

Λίγα 24ωρα αργότερα η Βασιλική αποφασίζει να δώσει σημεία ζωής και τηλεφωνεί στον Στάθη, αλλά ο πατέρας της αντί να ανακουφιστεί που την ακούει και είναι καλά, εκνευρίζεται από τη συμπεριφορά της, καθώς θεωρεί πως η Βασιλική γύρισε την πλάτη στην οικογένειά της αναίτια.

Στο μεταξύ φεύγει και ο Φίλιππος για την Αθήνα, προκειμένου να περάσει ένα ξέγνοιαστο διήμερο με τη Βασιλική.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *