Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρελά ερωτευμένη με τον Ιάκωβο

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρελά ερωτευμένη με τον ΙάκωβοΗ Μαργαρίτα και ο Ιάκωβος έρχονται όλο και πιο κοντά, στην γη της ελιάς. Η ηρωίδα μας εντυπωσιάζεται από την ευγένεια και την σιγουριά που εκπέμπει ο Ιάκωβος. Δένεται μαζί του καθημερινά, χωρίς να ελέγχει τα συναισθήματά της.

Εκείνος, της προτείνει μία καταπληκτική ιδέα, σχετικά με τη φροντίδα των απόρων της περιοχής. Η Μαργαρίτα, καθώς αγαπά πολύ το να προσφέρει και να βοηθά τους συνανθρώπους της, γοητεύεται από τις καλές πράξεις του Ιάκωβου.

Μόνο που μία σύγκρουση θα ανατρέψει τα πάντα. Η Μαργαρίτα και ο Ιάκωβος θα έχουν έναν έντονο καυγά στην γη της ελιά, ο οποίος θα φέρει την μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους! Στο μεταξύ, η Αθηνά συνεχίζει να τον προσεγγίζει…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρελά ερωτευμένη με τον Ιάκωβο
Η στιγμή της εξομολόγησης

Ο Ιάκωβος και η Μαργαρίτα αποκτούν μία εκρηκτική σχέση, στην γη της ελιάς. Αυτό που η Μαργαρίτα δε γνωρίζει, είναι πως και η ξαδέλφη της είναι ενθουσιασμένη με τον χαμένο Βρεττάκο που γύρισε ξανά στη Μάνη.

Παρόλο που ο Ιάκωβος δεν έχει δώσει δείγματα, η Μαργαρίτα παρασύρεται από τον ενθουσιασμό της για εκείνο. Τρέχει στην ξαδέλφη της και της αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένη με τον Ιάκωβο! Η Αθηνά πέφτει από τα σύννεφα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη παίρνει χάπια – Η Βασιλική καταρρέει

Η αντίδρασή της θα είναι μοναδική. Πώς θα απαντήσει, πώς θα χειριστεί αυτή την κατάσταση; Μήπως η ιστορία επαναλαμβάνεται με έναν ακόμη Βρεττάκο; Η σχέση των δύο πρωταγωνιστριών κρέμεται από μία πολύ λεπτή κλωστή. Ξανά… Ποια θα κάνει πίσω αυτή τη φορά;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *